Minun alueeni
Apu

Liitteiden lähettäminen verkkolaskujen mukana

24-11-2022 09:15 (Päivitetty 24-11-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 62 Näytöt

Fivaldissa on tuki verkkolaskujen liitteiden lähetykseen (ja vastaanottamiseen) Visma AutoInvoice -palvelun kautta. Pankkiyhteyden kautta verkkolaskuja lähetettäessä (ja noudettaessa) ei siis voi liitteitä lähettää.

 

Liitteisiin liittyvät rajoitukset ovat seuraavat:

  • Liitteen tulee olla PDF-tiedosto
  • Yhdellä laskulla voi olla maksimissaan 10 kpl PDF-liitteitä
  • PDF-liitteiden yhteiskoko voi olla maksimissaan 5 MB 

Liitteiden lisäämisestä Fivaldissa laskulle löytyy tarkempi ohjeistus tässä ohjeistuksessa. Jos liitteiden lisääminen laskulle ei onnistu, arkiston pääkäyttäjän tulee tarkistaa asiaankuuluvat asetukset arkistossa tämän ohjeistuksen mukaisesti.

 

Pankkiverkon teknisistä rajoitteista johtuen pankkiverkkoon ei voi lähettää laskun kuvaa tai liitetiedostoja samalla tavalla kuin muille operaattoreille. Maventan ohjeistuksen mukaan, jos vastaanottajan verkko ei tue liitetiedostoja, poistetaan liitetiedostot automaattisesti verkkolaskulta. Verkkolaskutiedostoon liitetään kuitenkin samalla uniikki linkki, jota seuraamalla vastaanottaja voi käydä noutamassa liitetiedostot Maventan laskun esilläpitopalvelusta. Laskukuvan ja liitetiedoston käsittelyssä on eroja riippuen vastaanottajan pankista.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.