Minun alueeni
Apu

Maksumuistutuksen lähettäminen sähköisesti

20-12-2022 14:50 (Päivitetty 20-12-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 131 Näytöt

Maksumuistutus on mahdollista lähettää Fivaldista asiakkaalle joko tulostamalla itse huomautuskirje ja lähettämällä sen perinteisesti postilla, tai käyttämällä AutoInvoice-palvelun tarjoamaa massatulostuspalvelua. Verkkolaskuna maksumuistutuksia ei ole mahdollista lähettää. 

 

Perintätoimeksiannot voi kuitenkin siirtää Visma Fivaldin perintäyhteydellä sähköisesti suoraan Visma Duettoon, ja saada tällä tavoin sähköisyyden edut mukaan myös perintään. Rekisteröityminen Visma Duettoon tapahtuu suoraan Myyntireskontran ruudulta ensimmäistä kertaa toimeksiantoa tehdessä. Erääntyneiden myyntisaamisten käsittelyyn voidaan käyttää joko Duetto®Forte -huomautuspalvelua tai Duetto®Pro -perintäpalvelua. Visma Dueton palveluun ei sisälly vuosimaksua.

 

Fivaldin Vuokrareskontrassa ei toistaiseksi ole yhteyttä Duettoon. Kiinteistöhallinnan Perintätoimeksiannoissa on tällä hetkellä tuettuna Lowellin (Lindorff) perintäpalvelut. Perintätoimeksiannoista kiinteistönhallinnassa löytyy tämä ohjeistus ja perintätoimeksiantoja käsitellään myös Vuokrareskontran käsikirjassa luvussa 2.5. 

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.