Minun alueeni
Apu

Ostolaskujen kierrätyksestä puuttuu Jaksotus-painike

28-11-2022 13:27 (Päivitetty 28-11-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 163 Näytöt

Tarkista ensin, että jaksotusominaisuus on ylipäätään otettu käyttöön Kirjanpidon ylävalikossa Kirjanpito | Tositesyötön perustiedot. Täällä määritellään jaksotuksen siirtovelkatili ja siirtosaamistili, sekä jaksotuksen tositelaji. Jaksotustilin voi valita myös jaksotusta syötettäessä, perustietoihin määritellään siis ainoastaan oletukset.

 

Kierrätyksestä puuttuva Jaksotus-painike lisätään tämän jälkeen Kierrätysryhmien "Askelkohtainen kenttätietojen muokkaus" -ikkunassa:

  1. Mene Sovellusikkuna | Ostot | Kierrätysryhmät-rekisteriin
  2. Avaa kyseinen kierrätysryhmä ja valitse se askel aktiiviseksi, jolle Jaksotus-painike halutaan näkyviin
  3. Klikkaa “Kenttätietojen muokkaus” -painiketta
  4. Tuplaklikkaa vasemmanpuoleisessa laatikossa olevaa Jaksotus-kohtaa (tai klikkaa sitä kerran ja paina sen jälkeen nuolipainiketta >). Tällöin se siirtyy oikeanpuoleiseen laatikkoon ja tulee näin aiemmin valitun kierrätysryhmän askeleelle käyttöön. "Pakollinen", "Ei muokattavissa" ja "Riviotsikossa" -valinnat eivät ole pakollisia. Paina lopuksi Tallenna-painiketta.

    Screenshot_28.jpg

 

Toista kohdissa 3-4 ohjeistettu toimenpide tarvittaessa jokaiselle kierrätysryhmän askeleelle. Kun tämä on tehty, kierrätykseen ilmestyy "Lisää rivi" -ikkunan taakse Jaksotus-painike:

 

Screenshot_29.jpg

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.