Minun alueeni
Apu

Ostolaskun tietojen lukeminen Fivaldiin viivakoodinlukijalla

22-11-2022 13:41 (Päivitetty 22-11-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 54 Näytöt

Siirry Ostolaskujen kierrätyksen Laskun syöttö -välilehdelle syöttämään uutta laskua. Valitse aktiiviseksi Viivakoodi-kenttä ja lue viivakoodi laskulta viivakoodinlukijalla. Näin laskun tiedot ilmestyvät uudelle laskulle. Täydennä mahdollisesti puuttuvat tiedot ja lähetä lasku lopuksi kiertoon.

 

Screenshot_10.jpg

 

Mikäli viivakoodinlukija ei lue mitään tietoja laskun viivakoodista Fivaldin Ostolaskujen kierrätykseen, ongelma johtuu todennäköisesti joko tulostimesta tai viivakoodinlukijasta. Tulostuksen laatu vaikuttaa siihen, miten hyvin viivakoodinlukija saa viivakoodin luettua. Jos ongelma toistuu useammalla eri laskulla, ongelma voi olla kuitenkin myös itse lukijassa.

 

Viivakoodin toimivuutta voi testata seuraavasti: Kytke viivakoodinlukija tietokoneeseen ja avaa Notepad-ohjelma (Muistio). Lue viivakoodi laskulta viivakoodinlukijalla. Lukijan pitäisi täydentää luettu viivakoodi Notepadiin, mikäli Notepad on auki ja aktiivisena ruudulla.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.