Minun alueeni
Apu

Palkkalajin lisäys ei onnistu

01-12-2022 12:37
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 87 Näytöt
Jos palkkalaskelmalle tai henkilön palkkalajeihin ei ole valittavissa tiettyä palkkalajia, siltä puuttuu todennäköisesti tiliöinti. Palkkalajin tiliöinnit määritellään Palkkalajit-rekisterissä valitsemalla näkymässä haluttu palkkalaji ja määrittelemällä kirjanpidon tili ikkunan oikeassa reunassa.
 
Myös työsuhteen alkamispäivämäärä voi estää palkkalajin nousemisen palkkalaskelmalle, mikäli Palkanlaskennan perustietojen Ohjaustiedot-välilehdellä on valittu optio "Ei tehdä palkkalaskelmia, jos henkilöllä ei ole voimassa olevia henkilökohtaisia palkkalajeja"-asetus aktiiviseksi. Henkilön palkkalajit -välilehdellä tulee palkkalajeilla myös olla Alkupvm-kentässä alkupäivä, joka on oltava ennen ensimmäisen palkkakauden alkua. Mikäli päiväys on myöhemmin kuin palkkakauden alkupäivä, ei henkilökohtaisiin palkkalajeihin määritellyt tiedot nouse palkkalaskelmalle. Jos siis palkkakauden päivämäärät ovat esimerkiksi 1.8.-31.8., määritä henkilön palkkalajit alkamaan 31.7.
 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.