Minun alueeni
Apu

Palkkatietoilmoitus on jäänyt Lähettämättä-tilaan

28-11-2022 09:02
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 142 Näytöt

Mikäli palkkatietoilmoitus on jäänyt Lähettämättä-tilaan, kannattaa tarkistaa ensin onko "Lähetä Uudet / Korvaavat ilmoitukset"-painike Henkilö-välilehden vasemmassa alareunassa aktiivisena, ja näkyykö kyseinen ilmoitus tämän lähetyspainikkeen takana. Lähetystä odottavien ilmoitusten tiedot saa näkyviin asettamalla kursorin lähetyspainikkeen päälle. Lähetys onnistuu painiketta napauttamalla:

 

laheta_uudet_korvaavat_ilmoitukset.jpg

 

Mikäli painiketta ei näy tai sen napauttaminen ei saa aikaiseksi lähetyserää, tulee seuraavaksi tarkistaa, onko Lista-välilehdellä nähtävissä  ilmoituksella jotain virheilmoitusta. Tarvittaessa palkkarivit voi muodostaa uudelleen palkkalaskelmalta, jolloin ilmoituksella otetaan huomioon myös viimeiset esim. työsuhteeseen tehdyt asetukset:

 

Muodosta_rivit_uudelleen.jpg

 

 

Jos ilmoitus näkyy lähetyspainikkeen alla, eikä Lista-välilehdellä näy virhettä, mutta ilmoitus ei lähetyspainiketta painamalla kuitenkaan lähde eteenpäin, ota yhteyttä sovellustukeen.

 

Jos ilmoitus ei näy lähetyspainikkeen alla, tarkista seuraavat asiat:

  • Onko maksetuksi merkintä tehty?
  • Onko Palkanlaskennan perustiedoissa Muut-välilehdellä "Palkkatietoilmoitukset lähetetään heti"-asetus päällä? Jos kyseinen täppä on lisätty palkkalaskelmien luonnin jälkeen, voi käydä niin, että ohjelma ei nosta jo muodostettuja palkkatietoilmoituksia lähetykseen. Kyseisellä ominaisuudella on pyritty estämään tuplalähetys. Poista kyseinen ruksi ja odota, että ilmoitus lähtee seuraavassa ajossa. Tämän jälkeen voit laittaa ruksin takaisin päälle. 

 

Palkkatietoilmoitusten eri tilatiedoista löytyy tarkemmin tietoa tästä ohjeesta. Lista-välilehden eri virheilmoituksista löytyy puolestaan listaus tästä linkistä.

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.