Minun alueeni
Apu

Raporttien vieminen Exceliin

23-12-2022 09:40
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 94 Näytöt

Kaikki Fivaldin Webistä löytyvät raportit ovat tulostettavissa CSV-muotoon, mutta valitettavasti kaikkia raportteja ei ole optimoitu aukeamaan Excelissä. Jos CSV-tiedostoon ei siis esimerkiksi nouse kaikki PDF-raportilla näkyvät tiedot, kertoo se siitä ettei tukea CSV-muodolle kyseisellä raportilla ole. 

Kirjanpidon raporttien osalta suosittelemme aina tarkistamaan, löytyisitkö sovellusikkunan puolelta Kirjanpidon ylävalikosta Kirjanpito | Tiedon vienti sellaista CSV-raporttia, joka palvelisi tarkoitusta. Tästä toiminnosta löytyvät raportit ovat kaikki tuettuja CSV-muodossa. 


Tuotekehityksemme tiedossa on asiakkaiden toive saada kaikille raporteille tulostusmahdollisuus Exceliin samannäköisinä kuin mitä kyseiset PDF-tulosteet ovat. Toteutukseen päässeistä kehitystöistä kerromme aina päivityksen yhteydessä julkaistavilla päivitystiedotteilla, jotka löytyvät myös kootusti Help Centren Päivitystiedotteet-osiosta tästä linkistä.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.