Minun alueeni
Apu

Sovelluksen maksimi käyttäjämäärä ylittyi

25-11-2022 14:19 (Päivitetty 25-11-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 54 Näytöt

Jos saat ohjelmassa johonkin sovellukseen mentäessä ilmoituksen “Sovelluksen maksimi käyttäjämäärä ylittyi!”, on sopimukselle määritelty käyttäjämäärä ylittynyt kyseisessä sovelluksessa.

 

ScreenHunter 6642.jpg

 

Kyseiseen ilmoitukseen johtaa kaksi erilaista tilannetta.

Tilanne 1

Maksimi käyttäjämäärä ylittyy silloin, kun kaksi (tai useampi) käyttäjää yrittää avata samanaikaisesti sovellusta, jolle on sopimuksella määritelty maksimi yhtäaikaiseksi käyttäjämääräksi vain esimerkiksi yksi käyttäjä. Näissä tilanteissa on hyvä myös tarkistaa, ettei samalla käyttäjätunnuksella ole jäänyt kyseinen ruutu auki toisella koneella.

 

Käyttäjämäärärajoituksen voi tarkistaa Palvelunhallinnan etusivulta tämän ohjeistuksen mukaisesti.

Tilanne 2

Käyttäjämäärät voivat ylittyä myös tilanteessa, jossa ohjelma on pakkosammutettu tai se on mennyt teknisen ongelman vuoksi jumiin. Tällöin käyttäjätunnus on voinut jäädä sovelluksen sisälle, jolloin käyttäjämäärä ylittyy, kun samaan sovellukseen yritetään mennä toistamiseen sisälle. Fivaldin sovellusikkunan sovellukset kannattaa aina sulkea "Sulje ruutu"-painikkeella (vanhassa sovellusikkunassa oven kuvake, uudessa sovellusikkunassa paluunuolen kuvake) tai näppäimistön ESC-painikkeella. Sovellusikkunan käyttö kannattaa lopettaa ESC-painikkeella, sillä se lopettaa kaikki istunnot kyseiseltä käyttäjätunnukselta.

 

Ohjelma aikakatkaisee sisällä olevat tunnukset 15 minuutin sisällä. Voit myös tarvittaessa odottaa 15 minuuttia lukkotilanteen poistumiseksi, ja yrittää kirjautumista sovellukseen sen jälkeen uudestaan. 

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.