Minun alueeni
Apu

Tiedon vienti arkistosta omalle koneelle

22-12-2022 14:45
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 158 Näytöt

Varmista aluksi, että käyttäjällä on riittävät käyttöoikeudet. Lisää tarvittaessa oikeudet Palvelunhallinnassa kohdassa Web-sovellukset | Arkistointi | Tiedostojen vienti.
Tämän jälkeen tiedostojen vienti arkistosta onnistuu seuraavasti:

1. Avaa Arkisto Fivaldi WEB:in oikean yläkulman painikkeesta, jossa näkyy kaksi toisiinsa nojaavaa mappia.

2. Siirry Selailu-välilehdellä haluamaasi hakemistoon.
3. Valitse oikealla sijaitsevasta laatikosta alhaalla sijaitseva linkki “Vie valitut” 


Screenshot_1.jpg


4. Tämän jälkeen tulee ilmoitus, että ainestosta tehdään ZIP. tiedosto:

 

tiedon_vienti3.png


Tämän tiedoston saa sitten ladattua "Kirjekuori"-painikkeen viesteistä omalle koneelle, kun aineiston muodostus on valmis.

Miten saan arkistosta yhden tilikauden?

1. Siirry Arkistoon-
2. Valitse “Haku” välilehti-
3. Lisää hakukenttä “Tilikausi” :

 
tiedon_vienti4.png


Kuvassa on jo keltaisella merkityssä kohdassa lisätty hakukenttä "Tilikausi" ja punaisessa kohdassa Tilikausi-kenttään on valittu tilikausi, josta aineisto haltuaan muodostaa.
5. Valitse "Hae"-painike.
6. Haun jälkeen alalaidasta löytyy "Vie haun tulos" joka tekee saman kuin aiemmassa kohdassa mainittu "Vie valitut" painike. 
7. Tästä näkymästä löytyy myös Poisto-painike, eli tästä voitaisiin poistaa koko tilikausi kerralla. Tämä voidaan tehdä tarvittaessa sen jälkeen kun ollaan ensin onnistuneesti saatu kaikki tarvittava aineisto omalle koneelle.

tiedon_vienti5.pngHUOM! Jos poistat tilikausittain aineistoja, myös ostolaskujen kuvat poistuvat kierrätyksestä. Kierrätyksessä näkyvät ostolaskujen kuvat on tallennettu Arkistoon, mistä laskun kuva haetaan.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.