peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Fivaldin Päivitystiedote 10/2020

15-10-2020 06:49
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1890 Näytöt

Alta löydät 15.10. Visma Fivaldi -päivityksen kohokohdat. Tarkemmat tiedot voit lukea lopusta löytyvästä PDF-muotoisesta päivitystiedotteesta.

Seuraa asiakkaasi maksukäyttäytymistä ja avoimia laskuja sekä laskutushistoriaa yhdestä näkymästä
Myynninhallinnan asiakaskortin takaa löytyy nyt asiakastilin tapahtumat -osio, missä käyttäjä pääsee tarkastelemaan asiakkaan avoimia laskuja ja laskuhistoriaa sekä seurata asiakkaan maksukäyttäytymistä. Uusi näkymä mahdollistaa kaikilla Fivaldin myyntisovelluksilla tehtyjen laskujen tarkastelun yhdessä näkymässä. Tulevissa versioissa on mahdollista muodostaa myös laskukohtaisia maksuhuomautuksia ja seurata laskujen sekä suoritusten kirjauksia samassa näkymässä.

Visma Connect -kirjautumiseen tuotu tietoturvaa parantava kaksivaiheinen kirjautuminen
Visma Connectiin on lisätty kaksivaiheinen kirjautuminen, joka parantaa käyttäjän tietoturvaa. Kun ominaisuus on otettu käyttöön, kysyy sovellus kirjautumisen yhteydessä salasanan lisäksi erillistä tunnuslukua.

Pääkäyttäjä voi mahdollistaa käyttäjille omatoimisen siirtymisen Visma Connectiin
Pääkäyttäjä voi nyt antaa Fivaldi-käyttäjille luvan ottaa käyttöön Visma Connect -kirjautumistavan omatoimisesti migraatiotyökalun käyttäjälistaussivun kautta. Kun pääkäyttäjä on aktivoinut valinnan, tuodaan Fivaldi-käyttäjälle seuraavan Fivaldiin kirjautumisen yhteydessä esiin lomake tietojen vahvistusta varten.

Ostolaskujen kierrätys tukee käyttäjäkohtaista kielivalintaa (englanti)
Ostolaskujen kierrätykseen on lisätty tuki Fivaldin käyttäjäkohtaiselle kielivalinnalle. Kielen voi vaihtaa Fivaldin ylävalikosta, jolloin myös Ostolaskujen kierrätyksen kieli vaihtuu.

 

Päivitys sisältää erilaisia uudistuksia ja muutoksia seuraaviin osa-alueisiin liittyen:

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Yritysrekisteri
  • Laskujen välitys
  • Taloyhtiön perustiedot
  • Yleisiä käytettävyysparannuksia

 

Lisäksi olemme julkaisseet seuraavan päivityksen sisältöön liittyvän videon:

 

Tarkemmat lisätiedot löydät päivitystiedotteelta. Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.

Avustajat