Minun alueeni
Apu

Visma Fivaldin päivitystiedote 1/2022

18-01-2022 07:29
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1147 Näytöt

Visma Fivaldin tammikuun päivitys julkaistaan torstaina 20.1. klo 2200

 

Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme: Fivaldin päivitystiedote 01/2022.

 

  • Tapahtumalaskutukseen on lisätty myynnin, ostojen, kiinteistöhallinnan ja palkkalaskelmien lukumäärät. Tapahtumapohjainen hinnoittelu astuu voimaan helmikuussa 2022 ja laskutamme asiakkaitamme helmikuun määrien perusteella, vaikka tammikuu 2022 näkyykin jo sovelluksessa. Emme laskuta tulostettuja myyntilaskuja, vaikka ne näkyvätkin sovelluksessa. Lue myös tapahtumapohjaisen hinnoittelun usein kysytyt kysymykset.
  • Voit nyt lisätä liitetiedoston Kirjanpidon tositteille API-rajapinnan kautta. Rajapinnan kautta voit myös hakea tiedon tositteelle liitetyistä tiedostoista.
  • Kiinteistöhallinnan lainaosuuslaskelma-raportilla näkyy nyt raportin tulostuspäivä. Isännöitsijäntodistuksen tekstiä on myös paranneltu arvonlisäveron osalta selkeämmäksi.
  • Lisäksi Fivaldissa on tehty paljon korjauksia mm. Ostolaskujen kierrätykseen, Saatavienhallinnan suoritusten kirjaamiseen sekä Tulorekisteri-ilmoituksiin.

 

Tulevat Fivaldin julkaisut

 

Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan! 

 

Alkuvuodesta Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Lue lisää sovellusikkunauudistuksesta. Keväällä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta, jonka avulla kirjanpitäjä pystyy kätevästi käsittelemään mobiilisovelluksen kautta tuotuja kuitteja. 

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.