Minun alueeni
Apu

Visma Fivaldin päivitystiedote 11/2021

17-11-2021 08:08 (Päivitetty 17-11-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1459 Näytöt

Visma Fivaldin marraskuun päivitys julkaistaan torstaina 18.11. klo 2200

 

Tällä kertaa olemme muokanneet päivitystiedotetta käyttäjäystävällisemmäksi. Löydät nyt kaikki yhteen sovellukseen liittyvät muutokset saman otsikon alta. Uudet ominaisuudet ja korjaukset erotat toisistaan eri väreillä merkityistä alaotsikoista.

 

Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.

 

  • Kirjanpidon verolomakkeisiin on tehty vuosimuutokset sekä verottajan tietuekuvausten mukaiset muutokset verolomakkeisiin 5 Elinkeinotoiminnan veroilmoitus, liikkeen- tai ammatinharjoittaja ja 6A Elinkeinotoiminnan veroilmoitus, elinkeinoyhtymä.
  • Myynninhallinnassa on korjattu virhetilanne, jossa asiakkaan valuuttatiedot eivät vaihtuneet laskulle, vaikka asiakkaalle oli tallennettu jokin muu valuutta kuin euro.
  • Tapahtumalaskutuksessa on korjattu virhetilanne, jossa kaikki integraatiot eivät näkyneet tapahtumalaskutuksessa. Korjaus on voimassa marraskuusta eteenpäin. Näet marraskuun yrityskohtaiset integraatiot sovelluksesta joulukuun alussa.
  • Fivaldin palvelunhallinnassa on pidennetty sähköpostiosoitteen maksimipituutta 128 merkkiin. Lisäksi palvelunhallinnassa on korjattu virhetilanne, jossa pääkäyttäjää pyydettiin itse valitsemaan asiakasyrityksen ensimmäiselle käyttäjälle salasana, vaikka käyttäjähallinta on kytketty Visma Connectiin.

 

Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta. Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi tiedoston nimen vieressä olevasta sinisestä painikkeesta.

 

Tulevat Fivaldin julkaisut

 

Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan! 

 

Joulukuussa julkaisemme täysin uudistetun Saatavienhallinnan, joka tulee korvaamaan Fivaldin aiemman myyntireskontran.

 

Alkuvuodesta Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Keväällä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.