peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Fivaldin päivitystiedote 5/2021

19-05-2021 07:08 (Päivitetty 19-05-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 2 kehut
  • 1439 Näytöt

Visma Fivaldin toukokuun päivitys julkaistaan torstaina 20.5. klo 2200. Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.

 

  • Aineistosiirrot-sovellus tukee nyt myös Tikonin Excel-muotoisen pääkirjan sisäänlukua kustannuspaikalle ja -lajille. Tämä helpottaa tietojen siirtämistä Tikonista Fivaldiin.
  • Tulorekisterin palkkatietoilmoitusten henkilö-välilehdelle on lisätty varoitus, jos palkansaajalla on YEL-vakuutus, mutta työsuhteelle ei ole asetettu yrittäjille tyypillistä Ei palvelussuhteessa -valintaa.
  • Katso-tunnistautuminen on saanut jälleen lisäaikaa verottajalta ja Fivaldi tukee sen käyttöä vielä elokuun loppuun asti.
  • Finvoice-laskuilla on laajennettu EAN-koodin käyttöä. Jatkossa se siirtyy Finvoice-laskulle myös erillisenä EanCode-elementtinä, mikä helpottaa verkkolaskujen käsittelyä osalla vastaanottajista.
  • Tuoterekisteriin voi jatkossa tuoda ja päivittää tietoja ulkoisista järjestelmistä Fivaldin API-rajapinnan kautta.

Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.

 

Tulevat Fivaldin julkaisut

 

Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan! 

 

Vuonna 2021, Fivaldin suuren kokonaisuudistuksen lisäksi, rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kuluvan vuoden aikana rajapinnat tulevat laajenemaan entisestään mm.  Kiinteistönhallinnan rajapintoihin.

 

Fivaldin Marketplacesta löydät toteutettuja integraatioita, joiden avulla voit helposti laajentaa ohjelmistoa!