peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Visma Fivaldin päivitystiedote 6/2021

16-06-2021 07:17 (Päivitetty 16-06-2021)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1794 Näytöt

Visma Fivaldin kesäkuun päivitys julkaistaan torstaina 17.6. klo 2200. Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.

 

  • Myynninhallintaan on lisätty uusi kätevä tuotehaku, jonka avulla voit nyt hakea tuotteita joustavasti sekä lisätä haluamasi tuotteet myynninhallinnan tarjoukselle, tilaukselle tai laskulle. Katso tästä lyhyt ohjevideo uudesta tuotehausta.
  • Fivaldi API -rajapintaan on lisätty uusia toiminnallisuuksia mm. ostolaskujen kommenttien käsittelyyn ja ostolaskurivin alv-koodien muokkaamiseen. Niiden ansiosta voit käsitellä ostolaskuja aiempaa monipuolisemmin, sillä pystyt siirtämään Fivaldiin tietoa ulkoisista järjestelmistä.

Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.

 

Tulevat Fivaldin julkaisut

 

Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan! 

 

Vuonna 2021, Fivaldin suuren kokonaisuudistuksen lisäksi, rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kuluvan vuoden aikana rajapinnat tulevat laajenemaan entisestään mm.  Kiinteistönhallinnan puolelle.

 

Fivaldin Marketplacesta löydät toteutettuja integraatioita, joiden avulla voit helposti laajentaa ohjelmistoa!

 

Kevään aikana Fivaldin kiinteistöhallinnassa taas on luvassa muun muassa seuraavia uudistuksia:

 

  • Valmistaudumme vuoden 2021 aikana Fivaldissa tapahtuvaan Huoneistotietojärjestelmä-integraatioon.
  • Kiinteistönhallinnan uudet rajapinnat
Avustajat