Minun alueeni
Apu

Yhteyden katkaiseminen Fivaldista AutoInvoice-tilille

24-11-2022 08:17
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 64 Näytöt

Fivaldin AutoInvoice-palvelun "Yrityksen tilitiedot"-osiosta löytyvä toiminto "Katkaise yhteys AutoInvoice-tilille" poistaa yhteyden kyseisen Fivaldin yrityspaikan ja siihen UUID-tiedolla kytketyn AutoInvoice-tilin väliltä. Toimintoa tulee siis käyttää harkiten, sillä AutoInvoice-palvelua ei voi yhteyden katkaisemisen jälkeen enää kyseiseltä Fivaldin yrityspaikalta käyttää, ellei kytköstä tehdä uudelleen. Ohjelma antaa linkityksen poistosta myös varoituksen:

 

ScreenHunter 6614.jpg

 

On myös tärkeää huomioida, että kyseinen toiminto ei sulje AutoInvoice-tiliä eikä lopeta tilattuja palveluita, vaan ainoastaan estää aineistojen lähetyksen ja vastaanoton tilin ja Fivaldin välillä. Mikäli AutoInvoice-tilin palveluineen halutaan sulkea ja verkkolaskuosoitteistosta halutaan yritykseltä kyseisen välittäjän tiedot pois, tulee tilin pääkäyttäjän toimittaa sovellustukeen kirjallinen irtisanomisilmoitus tämän ohjeistuksen mukaisesti.

 

Tarve käyttää "Katkaise yhteys AutoInvoice-tilille"-toimintoa tulee vastaan esimerkiksi tilanteessa, jossa tili on irtisanottu, mutta AutoInvoice-palvelun käyttöä halutaan kuitenkin myöhemmin jatkaa samassa Fivaldin yrityspaikassa. Suljettua AutoInvoice-tiliä ei lähtökohtaisesti saa enää avattua uudelleen, mutta tuon vanhan tilin linkityksen poistamisen jälkeen yrityspaikasta voi avata yritykselle Fivaldin AutoInvoice-palvelun rekisteröintitoiminnon kautta uuden tilin normaalisti AutoInvoice-rekisteröinnin kautta.

 

Toiminnallisuus tulee myös tarpeen tilanteissa, joissa käyttäjä on vahingossa kytkenyt Fivaldin yrityspaikalle toisen AutoInvoice-tilin UUID-tiedon.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.