Minun alueeni
Apu

Yritysrekisterissä ei voi valita oletusvälitystapaa

01-12-2022 12:36 (Päivitetty 01-12-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 71 Näytöt

Mikäli asiakkaalle ei onnistu tallentamaan Yritysrekisterin "Laskujen välitys"-välilehdellä välitystapaa, johtuu se todennäköisesti siitä, että Yritysrekisteriin on määritelty yrityssuhde. Tämä on yleinen toimintatapa taloyhtiöillä, ja yhteisrekisteri onkin tuettu Vuokrareskontrassa. Kuitenkin jos taloyhtiöillä otetaan lisäksi yleislaskutus käyttöön, pitää laskujen välitystapa valita aina laskukohtaisesti.

 

"Yhteiset yritysrekisterit"-ominaisuus on siis tarkoitettu ensisijaisesti Kiinteistöhallinnan ympäristöjen käyttöön, eikä sitä siksi suositella käytettävän yleislaskutusta tekevissä yrityksissä, koska ominaisuudessa ei ole tukea Laskujen välitykseen. Yleislaskutusta (Myynninhallinta, Tilaustenkäsittely, Sopimuslaskutus) voidaan toki käyttää myös tällä tavalla, mutta tällöin laskua tehdessä pitää huomioida se, että välitystapa on valittava aina jokaisella laskulla erikseen.

 

Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.

Osanottajat,
Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.