cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sort by:
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: EK-tilastointi 2017   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (Palkanlaskenta + EK-tilastointi)
View full article
Linkkinä Visma AutoInvoicen käyttöönottoon liittyviä materiaaleja
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: M yynnin perustiedot .   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (Taloushallinnon käsikirjat + WebLaskutus + Laskutus + Myynti + käyttöönotto + Tilaustenkäsittely )  
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: DashBoard ja widgetit .   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (dashboard + widgetti + widget)
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: eLasku ja suoramaksu .   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (Taloushallinnon käsikirjat +  E-lasku + suoramaksu + kuluttajan )
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: Palvelunhallinta. Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta.     (käyttöoikeudet + palvelunhallinta + käyttäjätunnus + pääkäyttäjä)
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: Visma Entry pääkäyttäjän toimet.   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta.
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa ohjeita liittyen Visma Fivaldiin ja Visma.net AutoInvoice -palveluun.   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta.   (AutoInvoice + Fivaldi + verkkolasku + verkkolaskutus + ohje)
View full article
Kirjanpitolain uudistuksiin 2016 liittyvä Liitetietotositteet - ominaisuus on uusi toiminto Visma Fivaldi kirjanpidossa.   Päivityksessä luodaan automaattisesti kaikille yrityksille käyttöön uusi tositelaji ”994 Liitetietotositteet” Liitetietotositteille on mahdollista lisätä liitteitä arkistoon Kirjanpidon raportteihin lisätään uusi raportti ”Liitetietotositteet”   Alla olevassa ohjeessa on kuvattu liitetietotositteiden käsittely Visma Fivaldi kirjanpidossa.   (Liitetietotosite + Tilinpäätös + Tasekirja)
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldin tekniset vaatimukset ja selainasetukset:   Tekniset vaatimukset Visma Fivaldi Java WebStart -ohje   Selainohjeet: Windows10_Internet Explorer Selainohjeet: Chrome Selainohjeet: Chrome v42 ja Java Selainohjeet: Mozilla Firefox Selainohjeet: Internet Explorer 11 Selainohjeet: MAC ja Firefox Selainohjeet: Javan ja Safari   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (a setukset + selain + java )
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan:  Alustusyrityksen perustamisen työvaiheet (Liikekirjuri).   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (perustiedot + käyttöönotto+alustaminen+alustusyritys)
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: Uuden yrityksen alustus 2016 .   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta.   (perustaminen + käyttöönotto + alustaminen + alustus + uusi)
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa ohjeen tukipyyntöjen lähettämiseen .   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta.
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan:  Sähköinen arkistointi .   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (arkisto + arkistointi + sähköinen + säilyttäminen)
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: Yrityksen perustiedot.   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (perustiedot + käyttöönotto)
View full article
 Alta löydät liitteenä Visma Fivaldin Yhdistystilikartta-tiedoston.    Tilikartta-tiedostot saat ladattua suoraan omalle koneellesi. Pdf-dokumentit saat avattua klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta.
View full article
Alta löydät liitteenä Visma Fivaldin Liikekirjuri-tilikartat:    Liikekirjuri tasekaava 2016.tkt Liikekirjuri netto 2016 2017_03.tkt Ohje - 2016 nettokirjaavan tilikartan muutokset.pdf   Liikekirjuri netto muuttuvilla tp1 2016 2017_03.tkt Ohje - 2016 netto muuttuvilla tp1 tilikarttamuutokset.pdf   Liikekirjuri netto muutttuvilla tp2 2016 2017_03.tkt Ohje - 2016 netto muuttuvilla tp2 tilikarttamuutokset.pdf   Tilikartta-tiedostot saat ladattua suoraan omalle koneellesi. Pdf-dokumentit saat avattua klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. 
View full article
 Alta löydät liitteenä Visma Fivaldin As Oy ja Kiinteistö Oy -tilikartat:   AsOy tasekaava 2016-2017.tkt Ohje - As Oy tilikarttamuutokset.pdf Sovellettu tasekaava 2016.tkt Asoy_tilipuite2_vastikerahoituslaskelma_2011_04_19.tkt Asoy_tilipuite3_tilikaudella_tehdyt_korjaukset_2010_07_16.tkt   Tilikartta-tiedostot saat ladattua suoraan omalle koneellesi. Pdf-dokumentit saat avattua klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta.
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: L askuttajailmoitusten ulkoiset aineistot .   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (E-lasku + laskuttajailmoitus + pankkiyhteys)
View full article
Alta löydät liitteenä pdf-muodossa Visma Fivaldi Käsikirjan: Valuuttamaksut .   Avaa dokumentti klikkaamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös lataa se itsellesi alareunan vihreästä painikkeesta. (Valuutta + maksu + maksaminen + ostoreskontra + lasku)
View full article
Users online (372)