Minun alueeni
Apu

Visma Fivaldi käyttövinkit

Lajitteluperuste:
Visma Fivaldin elokuun päivitys julkaistaan tiistaina 9.8. klo 22–00 .    Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme.   Voit nyt helposti siirtyä Myynninhallinnan asiakirjalta toiselle nuolipainikkeiden avulla siirtymättä ensin takaisin taulukkonäkymään. Visma päivittää automaattisesti käyttöoikeudet Lähetysjono -sovellukseen ja Yrityksen perustietoihin niille käyttäjille, joilla on ollut oikeus käyttää vanhempaa Viestijono-sovellusta. Fivaldin Tulorekisteri -toteutukseen on päivitetty vanhempainvapaan ja erityisraskausvapaan syykoodien selitteet. Myynninhallinnassa on korjattu virhetilanteita. Nyt laskun muodostaminen onnistuu, vaikka yrityksellä ja asiakkaalla ei olisi oletusmaksuehtoa. Toisen korjauksen jälkeen tilaus-sivu avautuu siinäkin tapauksessa, jos API-rajapinnan kautta tuodulla tilauksella ei ole laskutusosoitetietoja. Laskujen välityksessä on korjattu virhetilanne. Nyt Finvoice-laskun esikatselu näyttää myös skandinaaviset merkit oikein.   Uutta sovellusikkunaa kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Jos sinulla on kuitenkin haasteita uuden sovellusikkunan kanssa, olethan yhteydessä Fivaldin sovellustukeen . Tilanteen selvittämisessä auttaa huomattavasti, jos saat esimerkiksi puhelimellasi videoitua käyttökatkoksen aiheuttaneen tilanteen.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Loppuvuodesta Fivaldin Kiinteistöhallinnasta toteutetaan integraatio Huoneistotietojärjestelmään, joka sisältää taloyhtiön osakekirjat sähköisessä muodossa. Muutos mahdollistaa tiedonsiirron järjestelmien välillä, mikä vähentää isännöintiyrityksen manuaalista työtä.
Näytä koko artikkeli
08-08-2022 07:05
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 270 Näytöt
Visma Fivaldin kesäkuun päivitys julkaistaan torstaina 16.6. klo 22–00 .    Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme .   Voit nyt sulkea ja avata myynnin suoritusten kausia myös web-sovellusten puolella Suoritusten kausien asetuksissa . Kiinteistöhallinnan Kulutuslukemien tallennuksessa huoneistot ovat nyt järjestysnumeron mukaisessa järjestyksessä. Voit kirjoittaa isännöitsijätodistuksen liitteen nimeen jopa 120 merkkiä. Tapahtumalaskutuksesta ladattaviin csv- ja Excel-tiedostoihin on lisätty tapahtumatyyppi- ja Y-tunnus-kentät. Lisäksi Fivaldiin on tehty korjauksia mm. Myynninhallinnan laskujen luontiin, Aineistosiirtoihin , Tapahtumalaskutukseen ja uuden sovellusikkunan Pankkiyhteyteen .   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Syksyllä Fivaldiin on tulossa mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta, jonka avulla kirjanpitäjä pystyy kätevästi käsittelemään mobiilisovelluksen kautta tuotuja kuitteja. Loppuvuodesta Fivaldin Kiinteistöhallinnasta toteutetaan integraatio Huoneistotietojärjestelmään, joka sisältää taloyhtiön osakekirjat sähköisessä muodossa. Muutos mahdollistaa tiedonsiirron järjestelmien välillä, mikä vähentää isännöintiyrityksen manuaalista työtä.
Näytä koko artikkeli
15-06-2022 07:12 (Päivitetty 15-06-2022)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 415 Näytöt
Visma Fivaldin toukokuun päivitys julkaistaan torstaina 19.5. klo 22–00 .    Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme:  Fivaldin päivitystiedote 05/2022 .   Fivaldin asiakkaana voit nyt muodostaa myyntitilauksia omille asiakkaillesi suoraan Fivaldin Tapahtumalaskutuksesta. Voit määritellä monia uusia myynnin ja Saatavienhallinnan asetuksia helposti Fivaldin web-sovellusten puolella. Myynninhallinnan asiakirjojen tietojen näyttämistä on parannettu, voit nyt poistaa kerralla useita myyntitilauksia, ja Myynninhallinnan tulosteisiin on lisätty kenttiä. Fivaldissa tehty taustatoimintojen uudistus toi ohjelmaan paljon suorituskyky-, tietoturva- ja ulkoasuparannuksia. Lisäksi Fivaldiin on tehty korjauksia mm. palkkatietoilmoitukselle, oma-aloitteisten verojen raportointiin ja tuotteiden varastotietojen näkymiseen.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Fivaldin sovellusikkunan uudistus on käynnissä, ja uudistuksen jälkeen et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Lue lisää sovellusikkunauudistuksesta .    Syksyllä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta, jonka avulla kirjanpitäjä pystyy kätevästi käsittelemään mobiilisovelluksen kautta tuotuja kuitteja.
Näytä koko artikkeli
18-05-2022 06:42
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 701 Näytöt
Visma Fivaldin huhtikuun päivitys julkaistaan torstaina 21.4. klo 22–00 .    Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme: Fivaldin päivitystiedote 04/2022 .   Fivaldin Ostolaskujen kierrätyksessä on korjattu virhetilanne, jossa käyttäjälle saattoi näkyä turha virheilmoitus laskua syötettäessä. AutoInvoice -palvelussa on korjattu virhetilanne, jossa välitystavan muuttaminen Pankkiyhteydestä AutoInvoice-palveluksi ei onnistunut, jos yrityksen pankkitilille oli valittu vain Tilisiirto > KH tulos. Fivaldi antaa nyt oikean vakuutuspoikkeuksen ei-vakuuttamisvelvollisille yrittäjille. Fivaldin Kiinteistöhallinnan API-rajapinnan vastauksiin on lisätty tieto turvakiellosta, ja vastauksen Kiinnitykset-kentän muoto on muutettu.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Fivaldin sovellusikkunan uudistus on käynnissä, ja uudistuksen jälkeen et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Lue lisää sovellusikkunauudistuksesta . Kesään mennessä julkaisemme myös uuden työkalun Tapahtumalaskutukseen, jonka avulla tilitoimistojen ja isännöintiyritysten on helpompi hinnoitella ja laskuttaa tapahtumapohjaiset kustannukset asiakkailtaan.   Syksyllä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta, jonka avulla kirjanpitäjä pystyy kätevästi käsittelemään mobiilisovelluksen kautta tuotuja kuitteja. 
Näytä koko artikkeli
20-04-2022 06:58
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 766 Näytöt
Visma Fivaldin maaliskuun päivitys julkaistaan torstaina 17.3. klo 22–00 .    Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme: Fivaldin päivitystiedote 03/2022.   Verottajan tekemät vuosimuutokset verolomakkeisiin 4, 6B, 6C ja 7M on toteutettu Fivaldin Kirjanpitoon. Lisäksi Fivaldin verolomakkeiden 4, 5 ja 62 toimintaa on korjattu. Fivaldi voi nyt laskea arvonlisäveron automaattisesti kirjanpidon API-rajapinnan kautta tuotuihin tositteisiin. Tositetuonnin toimintaa on myös muutettu siten, ettei se enää hidasta kirjanpidon käyttöliittymän käyttöä. Kiinteistöhallinnan API-rajapinnan vastausviestejä on monipuolistettu ja muokattu helpommin ymmärrettäviksi. Lisäksi Fivaldissa on tehty korjauksia mm. Tapahtumalaskutukseen, Ostolaskujen kierrätykseen, Kiinteistöhallinnan raportointiin ja API-rajapintoihin.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Lähiaikoina Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Lue lisää sovellusikkunauudistuksesta . Myöhemmin tänä vuonna tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta, jonka avulla kirjanpitäjä pystyy kätevästi käsittelemään mobiilisovelluksen kautta tuotuja kuitteja. 
Näytä koko artikkeli
16-03-2022 07:15 (Päivitetty 16-03-2022)
 • 0 Vastaukset
 • 2 kehut
 • 1009 Näytöt
Visma Fivaldin helmikuun päivitys julkaistaan torstaina 17.2. klo 22–00 .    Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla, ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme: Fivaldin päivitystiedote 02/2022.   Saat nyt ilmoituksen Fivaldin Ilmoituksiin siitä, jos Pankkiyhteydellä lähettämäsi SEPA-palkka-aineisto on hylätty pankissa. Asiakasrekisterissä olevan Myynninhallinnan laskutus-kuvaajan toiminta on korjattu, ja kuvaajan alle listattuja laskuja voi nyt järjestää sarakkeiden otsikoiden mukaan. Voit nyt tarkistaa Kirjanpidon API-rajapinnan kautta, onko kirjanpidon tosite aktiivinen vai poistettu Fivaldin kirjanpidossa.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!   Alkuvuodesta Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Lue lisää sovellusikkunauudistuksesta . Keväällä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta, jonka avulla kirjanpitäjä pystyy kätevästi käsittelemään mobiilisovelluksen kautta tuotuja kuitteja.
Näytä koko artikkeli
16-02-2022 07:02
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 1181 Näytöt
Visma Fivaldin tammikuun päivitys julkaistaan torstaina 20.1. klo 22–00 .    Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea ohjesivustollamme: Fivaldin päivitystiedote 01/2022 .   Tapahtumalaskutukseen on lisätty myynnin, ostojen, kiinteistöhallinnan ja palkkalaskelmien lukumäärät. Tapahtumapohjainen hinnoittelu astuu voimaan helmikuussa 2022 ja laskutamme asiakkaitamme helmikuun määrien perusteella, vaikka tammikuu 2022 näkyykin jo sovelluksessa. Emme laskuta tulostettuja myyntilaskuja, vaikka ne näkyvätkin sovelluksessa. Lue myös tapahtumapohjaisen hinnoittelun usein kysytyt kysymykset . Voit nyt lisätä liitetiedoston Kirjanpidon tositteille API-rajapinnan kautta. Rajapinnan kautta voit myös hakea tiedon tositteelle liitetyistä tiedostoista. Kiinteistöhallinnan lainaosuuslaskelma-raportilla näkyy nyt raportin tulostuspäivä. Isännöitsijäntodistuksen tekstiä on myös paranneltu arvonlisäveron osalta selkeämmäksi. Lisäksi Fivaldissa on tehty paljon korjauksia mm. Ostolaskujen kierrätykseen, Saatavienhallinnan suoritusten kirjaamiseen sekä Tulorekisteri -ilmoituksiin.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Alkuvuodesta Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Lue lisää sovellusikkunauudistuksesta . Keväällä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta, jonka avulla kirjanpitäjä pystyy kätevästi käsittelemään mobiilisovelluksen kautta tuotuja kuitteja. 
Näytä koko artikkeli
18-01-2022 07:29
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 1201 Näytöt
Alta löydät Visma Fivaldi -ohjeet liittyen Visma Connect käyttäjätunnusten käyttöönottoon Visma Fivaldissa. Käyttäjätunnusmuutos - käyttäjän ohje  Käyttäjätunnusmuutos - pääkäyttäjän ohje  Visma Fivaldin kesäkuun 25. päivä tehtävän julkaisun yhteydessä käyttäjillä on mahdollisuus alkaa käyttämään Visma Connect -käyttäjätunnuksia sisäänkirjautumiseen. Lue lisää Connect kirjautumisen eduista täältä! Katso myös usein kysytyt kysymyksemme tämän linkin takaa.   Videot Visma Connect migraatiotyökalu pääkäyttäjälle Kirjautuminen Visma Connect-tunnuksella Katso myös:  Visma Connect usein kysytyt kysymykset
Näytä koko artikkeli
18-06-2020 13:44 (Päivitetty 16-12-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 16775 Näytöt
Visma Fivaldin joulukuun päivitys julkaistaan torstaina 16.12. klo 22–00 .    Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea uudella ohjesivustollamme: Fivaldin päivitystiedote 12/2021.   Saat nyt Fivaldin ohjeet ja tuen suoraan Fivaldin sisältä. Löydät samasta paikasta käyttöohjeet, päivitystiedotteet, video-opasteet, sovellustuen yhteystiedot ja linkit Communityyn sekä Talent-oppimisympäristöön. Saatavienhallinta on uudistunut reskontranhoitajan tärkeimmillä työkaluilla. Pystyt jatkossa hoitamaan koko myyntiprosessin aina tarjouksesta laskutukseen ja suoritusten kirjaamiseen Fivaldin web-käyttöliittymässä. Katso lyhyet ohjevideot Saatavienhallinnan uudistuksesta: Saatavienhallinnan uusi ulkoasu Viitesuoritusten kohdistus Suoritukset, hyvitykset ja ennakot Asiakkaan tiliote Voit nyt ilmoittaa tulorekisteriin auton päästöarvot vähäpäästöiselle autolle. Lisäksi voit ilmoittaa vakuutuspoikkeuksia työsuhdematkalipulle ja polkupyöräedulle. Voit käyttää Kiinteistöhallinnan rekistereissä jatkossa sekä pilkkua että pistettä desimaalierottimena.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Alkuvuodesta Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Keväällä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta.
Näytä koko artikkeli
15-12-2021 07:14 (Päivitetty 15-12-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 3 kehut
 • 1006 Näytöt
Visma Fivaldin marraskuun päivitys julkaistaan torstaina 18.11. klo 22–00 .    Tällä kertaa olemme muokanneet päivitystiedotetta käyttäjäystävällisemmäksi. Löydät nyt kaikki yhteen sovellukseen liittyvät muutokset saman otsikon alta. Uudet ominaisuudet ja korjaukset erotat toisistaan eri väreillä merkityistä alaotsikoista.   Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Kirjanpidon verolomakkeisiin on tehty vuosimuutokset sekä verottajan tietuekuvausten mukaiset muutokset verolomakkeisiin 5 Elinkeinotoiminnan veroilmoitus, liikkeen- tai ammatinharjoittaja ja 6A Elinkeinotoiminnan veroilmoitus, elinkeinoyhtymä. Myynninhallinnassa on korjattu virhetilanne, jossa asiakkaan valuuttatiedot eivät vaihtuneet laskulle, vaikka asiakkaalle oli tallennettu jokin muu valuutta kuin euro. Tapahtumalaskutuksessa on korjattu virhetilanne, jossa kaikki integraatiot eivät näkyneet tapahtumalaskutuksessa. Korjaus on voimassa marraskuusta eteenpäin. Näet marraskuun yrityskohtaiset integraatiot sovelluksesta joulukuun alussa. Fivaldin palvelunhallinnassa on pidennetty sähköpostiosoitteen maksimipituutta 128 merkkiin. Lisäksi palvelunhallinnassa on korjattu virhetilanne, jossa pääkäyttäjää pyydettiin itse valitsemaan asiakasyrityksen ensimmäiselle käyttäjälle salasana, vaikka käyttäjähallinta on kytketty Visma Connectiin.   Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta. Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi tiedoston nimen vieressä olevasta sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Joulukuussa julkaisemme täysin uudistetun Saatavienhallinnan, joka tulee korvaamaan Fivaldin aiemman myyntireskontran.   Alkuvuodesta Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Keväällä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta.
Näytä koko artikkeli
17-11-2021 08:08 (Päivitetty 17-11-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 1470 Näytöt
Visma Fivaldin lokakuun päivitys julkaistaan torstaina 21.10. klo 22–00 . Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Kiinteistöhallintaan on tehty paljon käyttöliittymäparannuksia asiakaspalautteiden perusteella. Henkilörekisterin kenttien oletusarvoja on muokattu siten, että sinun ei välttämättä aina tarvitse muuttaa niitä luodessasi uusia henkilöitä, ja henkilöiden luominen sujuvoituu. Rekisterien listanäkymiin on lisätty sarakkeita, joiden perusteella sinun on helpompi löytää haluamiasi henkilöitä tai sidoksia. Rekisterien hakutuloksissa kerrotaan nyt myös sanallisesti, mikäli haku ei löydä yhtään tulosta. Aiemmin tyhjä hakutuloskenttä saattoi aiheuttaa hämmennystä. Marketplace-sovellukseen on lisätty uusia kategorioita, joiden mukaan sinun on helpompaa löytää haluamiasi laajennuksia. Uusia kategorioita ovat Toiminnanohjaus, Kiinteistöhallinta ja Projektinhallinta. API-rajapintaan on tehty täysin uusi rajapinta Kiinteistöhallinnan tietojen siirtämiseen. Rajapinnan kautta voit viedä ja päivittää tietoja Kiinteistöhallinnan rekistereihin ja tuoda tietoja rekistereistä. Ostolaskujen kierrätykseen on lisätty mahdollisuus ostolaskujen tuontiin, minkä ansiosta voit jatkossa siirtää Fivaldiin uusien ostolaskujen tiedot ja kuvat API-rajapinnan kautta.   Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Joulukuussa julkaisemme täysin uudistetun Saatavienhallinnan, joka tulee korvaamaan Fivaldin aiemman myyntireskontran.   Lisäksi saat kaikki ohjeistukset Fivaldin käyttöön jatkossa helposti ja nopeasti uuden, keskitetyn tukiportaalin Help Centren kautta suoraan Fivaldin sisältä.   Alkuvuodesta Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Keväällä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi Kuittienhallinta.
Näytä koko artikkeli
20-10-2021 07:28 (Päivitetty 20-10-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 1702 Näytöt
Visma Fivaldin syyskuun päivitys julkaistaan torstaina 16.9. klo 22–00 . Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Myynninhallintaan on nyt mahdollista lisätä oma, kiinteä arvo myynninhallinnassa luotujen laskujen viitenumeron alkuun. Tämä helpottaa laskun kohdistamista esimerkiksi rahoitusyhtiöissä oikealle sopimukselle. Kiinteä arvo määritellään sovellusikkunassa myynnin perustiedoissa.  Arvonlisäveroerittely-raportilta tallennettua csv-tiedosta on paranneltu, minkä ansiosta saat näppärästi tarvittavat tiedot arvonlisäveron erityisjärjestelmää (One Stop Shop, OSS) varten. Edellytyksenä on, että eri alv-kannat on perustettuna ALV-asetuksissa ja että myynnit on ohjattu omille myynnin tileilleen maakohtaisesti. Kausiverosovellukseen on lisätty vuoden 2022 maksukaudet. Tuoterekisterin web-sovellukseen on lisätty virheilmoitus sellaisia harvinaisia tilanteita varten, kun tiliöinnille on asetettu alv-koodi, jota ei ole olemassa. Fivaldin API-rajapintaan on lisätty uusia toiminnallisuuksia. Jatkossa voit mm. määritellä verottoman à -hinnan tuodessasi tietoja myynninhallintaan sekä hakea ostolaskuja sen perusteella, onko lasku käyttäjän manuaalisesti lisäämä vai automaattisesti järjestelmän kautta tuotu.   Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Kevään tapaan Fivaldin kehitystyön suurin painopiste on ollut rajapintojen tuomisessa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme käyttöön. Modernit rajapinnat mahdollistavat muiden sovellusten saumattoman yhdistämisen Fivaldiin, mikä avaa paljon uusia ulottuvuuksia sovelluksen tehokkaampaan käyttöön.    Loppuvuoden päivityksissä julkaisemme uuden kiinteistönhallinnan API-rajapintatoteutuksen sekä laajennuksia olemassa olevien kirjanpidon ja ostolaskujen API-rajapintoihin.   Kiinteistönhallinnan rajapintojen kautta voit tuoda ja hakea tietoja kiinteistönhallinnan rekistereistä, mm. tuoda kulutuslukemia Fivaldin mittarirekisteriin kulutuslaskutuksen pohjaksi. Nämä uudet rajapinnat mahdollistavat entistä monipuolisemmat integraatiot eri isännöinti- ja kiinteistönhallintaratkaisujen toimittajien kanssa (kuten avaa.io , vii.lu ).   Loppuvuoden aikana Fivaldin myyntireskontra uudistuu kokonaisvaltaisesti, kun julkaisemme täysin päivitetyn Saatavienhallinnan.    Lisäksi tuomme Fivaldiin uuden, keskitetyn käyttöohjeistuksen tukiportaalin, joka tarjoaa helpon ja nopean pääsyn kaikkiin tuki- ja ohjemateriaaleihin suoraan Fivaldin sisältä.   Alkuvuodesta Fivaldin sovellusikkuna uusiutuu modernimmaksi, joten et tarvitse enää Javaa järjestelmää käyttäessäsi. Keväällä tulossa on puolestaan mobiilisovellus ostokuittien kuvaamiseen sekä uusi kuittienhallintasovellus.
Näytä koko artikkeli
15-09-2021 06:56 (Päivitetty 15-09-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 2297 Näytöt
Visma Fivaldin kesäkuun päivitys julkaistaan torstaina 17.6. klo 22–00 . Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Myynninhallintaan on lisätty uusi kätevä tuotehaku, jonka avulla voit nyt hakea tuotteita joustavasti sekä lisätä haluamasi tuotteet myynninhallinnan tarjoukselle, tilaukselle tai laskulle. Katso tästä lyhyt ohjevideo uudesta tuotehausta. Fivaldi API -rajapintaan on lisätty uusia toiminnallisuuksia mm. ostolaskujen kommenttien käsittelyyn ja ostolaskurivin alv-koodien muokkaamiseen. Niiden ansiosta voit käsitellä ostolaskuja aiempaa monipuolisemmin, sillä pystyt siirtämään Fivaldiin tietoa ulkoisista järjestelmistä. Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Vuonna 2021, Fivaldin suuren kokonaisuudistuksen lisäksi, rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kuluvan vuoden aikana rajapinnat tulevat laajenemaan entisestään mm.  Kiinteistönhallinnan puolelle.   Fivaldin Marketplacesta löydät toteutettuja integraatioita, joiden avulla voit helposti laajentaa ohjelmistoa!   Kevään aikana Fivaldin kiinteistöhallinnassa taas on luvassa muun muassa seuraavia uudistuksia:   Valmistaudumme vuoden 2021 aikana Fivaldissa tapahtuvaan Huoneistotietojärjestelmä -integraatioon. Kiinteistönhallinnan uudet rajapinnat
Näytä koko artikkeli
16-06-2021 07:17 (Päivitetty 16-06-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 2941 Näytöt
Visma Fivaldin toukokuun päivitys julkaistaan torstaina 20.5. klo 22–00 . Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Aineistosiirrot-sovellus tukee nyt myös Tikonin Excel-muotoisen pääkirjan sisäänlukua kustannuspaikalle ja -lajille. Tämä helpottaa tietojen siirtämistä Tikonista Fivaldiin. Tulorekisterin palkkatietoilmoitusten henkilö-välilehdelle on lisätty varoitus, jos palkansaajalla on YEL-vakuutus, mutta työsuhteelle ei ole asetettu yrittäjille tyypillistä Ei palvelussuhteessa -valintaa. Katso-tunnistautuminen on saanut jälleen lisäaikaa verottajalta ja Fivaldi tukee sen käyttöä vielä elokuun loppuun asti. Finvoice-laskuilla on laajennettu EAN-koodin käyttöä. Jatkossa se siirtyy Finvoice-laskulle myös erillisenä EanCode-elementtinä, mikä helpottaa verkkolaskujen käsittelyä osalla vastaanottajista. Tuoterekisteriin voi jatkossa tuoda ja päivittää tietoja ulkoisista järjestelmistä Fivaldin API-rajapinnan kautta. Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!     Vuonna 2021, Fivaldin suuren kokonaisuudistuksen lisäksi, rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kuluvan vuoden aikana rajapinnat tulevat laajenemaan entisestään mm.  Kiinteistönhallinnan rajapintoihin.   Fivaldin Marketplacesta löydät toteutettuja integraatioita, joiden avulla voit helposti laajentaa ohjelmistoa!
Näytä koko artikkeli
19-05-2021 07:08 (Päivitetty 19-05-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 2 kehut
 • 2602 Näytöt
Visma Fivaldin huhtikuun päivitys julkaistaan torstaina 15.4. klo 22–00 . Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Tulorekisterin palkkatietoilmoitusten henkilö-välilehdelle on tuotu uusi toiminnallisuus, jolla pääset näkemään työsuhdekohtaiset vakuutuspoikkeukset jo ennen ilmoitusten lähettämistä. Lisäksi välilehdelle on lisätty ‘Hae vakuutuspoikkeukset’ -painike jolla voit tarkistaa onko lähettämättä olevassa ilmoituksessa tulolajikohtaisia vakuuttamispoikkeuksia. Myynninhallinnan sähköpostilähetystä on selkeytetty tuomalla vastaanottajan sähköpostiosoite näkyviin lähetysvaiheeseen. Kiinteistöhallinnan Sidokset-rekisteri on siirretty erillisestä sovellusikkunasta uuteen käyttöliittymään. Muutoksen ansiosta voit hakea sidoksia helpommin ja näet suoraan henkilöön liitetyt lisätiedot. Katso tästä lyhyt ohjevideo uudesta sidosrekisteristä. Verolomakkeet 6B, 6C ja 4 vuodelle 2021 julkaistiin 23.3. Asiakasrekisteriin voi jatkossa tuoda ja päivittää tietoja ulkoisista järjestelmistä Fivaldi API -rajapinnan kautta. Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!   Vuonna 2021, Fivaldin suuren kokonaisuudistuksen lisäksi, rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kuluvan vuoden aikana rajapinnat tulevat laajenemaan entisestään mm. Saatavienhallinnan sekä Kiinteistönhallinnan rajapintoihin.   Fivaldin Marketplacesta löydät toteutettuja integraatioita, joiden avulla voit helposti laajentaa ohjelmistoa!   Kevään aikana Fivaldin kiinteistöhallinnassa taas on luvassa muun muassa seuraavia uudistuksia:   Valmistaudumme vuoden 2021 aikana Fivaldissa tapahtuvaan Huoneistotietojärjestelmä -integraatioon. Kiinteistönhallinnan uudet rajapinnat
Näytä koko artikkeli
14-04-2021 07:17 (Päivitetty 14-04-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 3009 Näytöt
Visma Fivaldin maaliskuun päivitys julkaistaan torstaina 18.3. klo 22.00-00:00. Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Myynninhallinnan ja kirjanpidot uudet rajapinnat julkaistaan. Myynninhallinnan rajapinnan avulla voidaan mm. siirtää myyntitilauksia Fivaldiin. Kirjanpidon rajapinnassa taas on mahdollista mm. tuoda ja noutaa kirjanpidon vientejä. Uudet rajapinnat mahdollistavat integraatioiden rakentamiseen ulkoisten järjestelmien ja Fivaldin välille. Myynninhallinnan käyttöä on helpotettu tuomalla mahdollisuus näyttää asiakasrekisteriin tallennettu Lisänimi suoraan listanäkymissä. Lisänimi-tietoa voidaan käyttää mm. aputoiminimen tallentamiseen ja nyt sitä voi siis käyttää suoraan listanäkymissä. Lisäksi Finvoice 3.0 -kenttien ohjeistusta on parannettu laskunäkymässä niin, että näet suoraan, mihin Finvoice 3.0 -aineiston elementteihin annetut tiedot menevät. Saatavienhallinnan avointen saatavien kuvaajaa on parannettu tuomalla sekä laskujen määrä että yhteissumma kuvaajaan sekä selkeyttämällä värejä erääntymättömien ja erääntyneiden saatavien erottamiseksi. Maaliskuun aikana Fivaldin palvelinversio päivitetään uuteen. Siirtyminen tapahtuu käyttäjittäin pienissä erissä ja ei aiheuta muutoksia ohjelmiston normaaliin käyttöön. Jos Fivaldin päälle on toteutettu automatiikkaa/ohjelmistorobotiikkaa (RPA), muutos voi kuitenkin estää sen toiminnan, sillä Fivaldin URL-osoite vaihtuu hieman. Muutos on kuvattu tarkemmin päivitystiedotteessa. Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!   Vuonna 2021, Fivaldin suuren kokonaisuudistuksen lisäksi, rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kuluvan vuoden aikana rajapinnat tulevat laajenemaan entisestään mm. Saatavienhallinnan sekä Kiinteistönhallinnan rajapintojen muodossa.   Fivaldin Marketplace on paikka, josta löydät toteutettuja integraatioita joiden avulla voit helposti laajentaa Fivaldia!   Kevään aikana Fivaldin kiinteistöhallinnassa taas on luvassa muun muassa seuraavia uudistuksia: Valmistaudumme vuoden 2021 aikana Fivaldissa tapahtuvaan Huoneistotietojärjestelmä -integraatioon. Kiinteistöhallinnan uudet rajapinnat
Näytä koko artikkeli
17-03-2021 07:35 (Päivitetty 01-04-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 1 kehut
 • 3665 Näytöt
Visma Fivaldin seuraava, talvipakkasten siivittämä päivitys julkaistaan torstaina 18.2. klo 22 . Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Myynninhallintaa on jälleen kehitetty saamamme palautteen perusteella. Laskun vastaanottajan nimi- ja osoitetietojen pakollisuutta on muutettu joustavammaksi, ja jatkossa käytetty välitystapa vaikuttaa pakollisiin tietoihin niin, ettei tarpeettomia tietoja tarvitse syöttää.  Asiakasrekisteriin on lisätty Finvoice3-aineistoon liittyviä tietoja, joita voit muokata kätevästi myös suoraan myynninhallinnan tarjouksilla, tilauksilla ja laskuilla. Lisäksi myynninhallinnan vapaat tekstikentät tukevat nyt myös rivinvaihtoja. Katso video täältä . Palkanlaskennan vuoden 2021 tulolajeihin on päivitetty perusteetonta etua ja takaisinperintää koskevia asetuksia. Uudet tulolajit on lisätty myös palkkatietojen esikatseluun. Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta: Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!   Vuonna 2021 rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kevään aikana julkaisemme seuraavat uudet rajapinnat:   Myynninhallinnan rajapinnat , jotka mahdollistavat muun muassa myyntitilausten siirrot Fivaldin ja ulkopuolisten järjestelmien välillä. Kirjanpidon rajapinnat , jotka mahdollistavat ulkopuolisten järjestelmien tapahtumien tuonnin Fivaldin kirjanpitoon. Kevään aikana Fivaldin kiinteistöhallinnassa taas on luvassa muun muassa seuraavia uudistuksia:   Valmistaudumme vuoden 2021 aikana Fivaldissa tapahtuvaan Huoneistotietojärjestelmä-integraatioon.
Näytä koko artikkeli
18-02-2021 07:25 (Päivitetty 18-02-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 2735 Näytöt
Visma Fivaldin vuoden ensimmäinen päivitys julkaistaan torstaina 21.1. klo 22. Päivityksen tärkeimmät sisällöt on kuvattu alla ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Myynninhallintaa on kehitetty asiakaspalautteen perusteella. Liitteet yhdistyvät automaattisesti, minkä ansiosta sekä tarjoukset että laskut liitteineen tulostuvat kätevästi yhdeksi pdf-tiedostoksi . Lisäksi tarjoukselle, tilausvahvistukselle ja lähetteelle voi jatkossa lisätä yrityksen oman logon. Asiakasrekisterissä voi nyt muodostaa Y-tunnuksesta automaattisesti OVT-tunnuksen. Lisäksi asiakkaiden kopioinnin toiminnallisuuksia on parannettu. Pääkäyttäjien työtä helpottamaan Visma Connect -migraatiotyökaluun on lisätty mahdollisuus viedä käyttäjälista esimerkiksi Excel-taulukoksi. Ostolaskujen kierrätykseen voi nyt tuoda Finvoice 3.0 -verkkolaskujen mukaisten M yyjän tilausnumero - sekä Ostajan viite -kenttien tiedot. Kiinteistöhallinnan Huoneistot -rekisteri on tuotu web-käyttöliittymän puolelle. Entistä selkeämpi rekisteri on yhteensopiva vanhassa sovellusikkunassa olevan rekisterin kanssa ja sisältää huoneistojen kopioinnin sekä muita uusia toiminnallisuuksia. Katso uudistuneen huoneistorekisterin esittelyvideo tästä . Kiinteistöhallinnan Tavoitteiden ajo tukee jatkossa Finvoice 3.0 -mukaisia verkkolaskuja.   Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteesta. Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!   Vuonna 2021 rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kevään aikana julkaisemme seuraavat uudet rajapinnat:   Myynninhallinnan rajapinnat , jotka mahdollistavat muun muassa myyntitilausten siirrot Fivaldin ja ulkopuolisten järjestelmien välillä. Kirjanpidon rajapinnat, jotka mahdollistavat ulkopuolisten järjestelmien tapahtumien tuonnin Fivaldin kirjanpitoon.   Kevään aikana Fivaldin kiinteistöhallinnassa taas on luvassa muun muassa seuraavia uudistuksia:   Valmistaudumme vuoden 2021 aikana Fivaldissa tapahtuvaan Huoneistotietojärjestelmä-integraatioon.
Näytä koko artikkeli
21-01-2021 07:26 (Päivitetty 21-01-2021)
 • 0 Vastaukset
 • 1 kehut
 • 3285 Näytöt
Visma Fivaldin joulukuun päivitys julkaistaan tiistaina 15.12. klo 22. Päivitys sisältää jälleen lukuisia uusia toiminnallisuuksia sekä parannuksia. Alla on kerrottu tärkeimpiä muutoksia, ja koko päivitystiedotteen voit lukea täältä.   Eräpäivien käsittelyä on helpotettu Myynninhallinnan laskun luonnissa saadun asiakaspalautteen perusteella. Nyt eräpäivä lasketaan joustavasti maksuehtoa tai laskun päivää muutettaessa. Vastaavat parannukset on tehty myös tilausten massalaskutukseen. Katso eräpäivien käsittelyn muutoksia esittelevä video. Ostolaskujen kierrätyksen hyväksyntäsääntöjä voi nyt kopioida yritykseltä toiselle, mikä helpottaa sääntöjen hallintaa. Katso-tunnistautuminen loppuu 30.4.2021, ja Kausivero-sovelluksen lähetysvaiheeseen on lisätty listaus, mistä näkee vaivatta yritykset, joilta puuttuu vielä Katso-tunnuksen korvaava varmenne. Tilaustenkäsittelyyn on lisätty tuki käteiskuittien automaattiselle arkistoinnille. Palkanlaskentaan on päivitetty sosiaaliturva- ja muiden maksujen arvot vuodelle 2021. Lisäksi Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin -sovellukseen on päivitetty vuosimuutosten mukaiset muutokset virhekoodeihin sekä lisätty uusia virheilmoituksia selkeyttämään käyttöä. Muut vuosipäivitykset julkaistaan tammikuussa.   Tarkemmat tiedot uudistuksista näet päivitystiedotteelta. Avaa dokumentti napsauttamalla sen nimeä. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.   Tulevat Fivaldin julkaisut   Fivaldia päivitetään noin kerran kuussa. Tutustu tuotekehityssuunnitelmaan!   Vuonna 2021 rajapinnat ovat yksi keskeisistä teemoista Fivaldin kehityksessä. Rajapintojen avulla voit tehostaa ja monipuolistaa Fivaldin sekä muiden järjestelmien yhteiskäyttöä, kun omien integraatioiden rakentaminen on mahdollista. Kevään aikana julkaisemme seuraavat uudet rajapinnat:   Myynninhallinnan rajapinnat , jotka mahdollistavat muun muassa myyntitilausten siirrot Fivaldin ja ulkopuolisten järjestelmien välillä. Kirjanpidon rajapinnat , jotka mahdollistavat ulkopuolisten järjestelmien tapahtumien tuonnin Fivaldin kirjanpitoon.   Kevään aikana Fivaldin kiinteistöhallinnassa taas on luvassa muun muassa seuraavia uudistuksia:   Huoneistorekisteriin tulee uusi, moderni web-käyttöliittymä, joka näyttää myös sovellusikkunan puolella syötetyt tiedot.  Uudet haku- ja suodatustoiminnot helpottavat sovelluksen käyttöä.  Valmistaudumme vuoden 2021 aikana Fivaldissa tapahtuvaan Huoneistotietojärjestelmä -integraatioon.
Näytä koko artikkeli
15-12-2020 07:55 (Päivitetty 15-12-2020)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 3901 Näytöt
Visma Fivaldi päivittyy jälleen 19.11. Tässä poimintoja päivityksestä, uudistuksista ja muutoksista voit lukea tarkemmin pdf-muotoisesta päivitystiedotteesta uutisen lopusta.   Saatavienhallinta Uusi Saatavienhallinta-sovellus korvaa asteittain Fivaldin vanhan Myyntireskontran. Sovelluksen ensimmäinen vaihe mahdollistaa kaikilla Fivaldin myyntisovelluksilla luotujen avoimien myyntilaskujen seuraamisen yhdessä näkymässä sekä maksukehotusten muodostamisen.   Fivaldin asetukset Fivaldin eri sovellusten asetuksia siirretään vaiheittain yhteen paikkaan. Uusiin asetuksiin Myynti-osioon on nyt lisätty oma kohtansa maksukehotusten asetusten ylläpidolle.   Ostolaskujen kierrätys Uuden Hyväksyntäsäännöt-toiminnallisuuden avulla ostolaskujen kierrätystä voi automatisoida käyttäjä- ja askelkohtaisesti laskun tietojen perusteella.   Tapahtumalaskutus Tapahtumalaskutussovellukseen on lisätty tuki Fivaldiin integroidun PayrollFI-sovelluksen tapahtumien näyttämiselle. Tietoja voidaan käyttää palveluiden edelleenlaskuttamiseen. Lisäksi tapahtumalaskutussovellukseen on lisätty tuki rajapintaintegraatioista tulevien tapahtumien näyttämiselle.   Tämän lisäksi päivitys pitää sisällään uudistuksia ja parannuksia seuraaviin osa-alueisiin: Myynninhallinta Yritysrekisteri Visma Connect Aineistosiirrot Palkanlaskenta Myyntireskontra   Lisäksi olemme julkaisseet päivityksen sisältöön liittyvän videon: Saatavienhallinta, linkki videoon   Uudistuksista ja muutoksista on kerrottu tarkemmin päivitystiedotteessa, jonka saat avattua tiedoston nimeä napsauttamalla. Dokumentti avautuu uuteen ikkunaan luettavaksi suoraan näytöltä, mutta voit myös ladata sen itsellesi alareunan sinisestä painikkeesta.
Näytä koko artikkeli
19-11-2020 07:50 (Päivitetty 19-11-2020)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 3617 Näytöt