Minun alueeni
Apu

Visma Fivaldi käyttövinkit

Lajitteluperuste:
Fivaldi Webin raporteille on mahdollista määrittää automaattisesti toistuva sähköpostilähetys. Esimerkiksi myyjille voidaan lähettää tieto heidän omista myynneistään omaan sähköpostiin automaattisesti siten, että myyntiraporttiin tulee vain kyseisen myyjän myynnit.   Valitse haluamasi raportti ja tee sille tarvittavat rajaukset (valitse esimerkiksi myyjäksi tietty henkilö). Vaihda Kohde-kohtaan Sähköposti. Tallenna vastaanottajan (esimerkissä myyjän) sähköpostiosoite ja muut tiedot (esim.  sähköpostiviestin otsikko). Täppää “Tallenna parametrit” ja määritä Tallennusnimi. Valitse Tallennustyyppi-kohtaan Automaattinen ja tee tarvittavat lisämääritykset. Tallenna. Yllä olevaa ohjeistusta soveltaen saat määriteltyä erilaisia raporttiajoja, jotka tulostuvat automaattisesti haluttuun sähköpostiin.   Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.
Näytä koko artikkeli
23-12-2022 08:19
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 288 Näytöt
Fivaldi mahdollistaa laskujen uudelleentulostamisen monella eri tavalla. Yksi paikka, josta onnistuu kätevästi kaikkien laskujen, myös reskontran ulkopuolisten korkolaskujen, uudelleentulostus, on Fivaldi Webin raporttiosio. Laskutuksen raporteista löytyy Fivaldin käytössä olevat laskulomakkeet, joissa halutut laskut (ja korkolaskut) voi tulostaa laskunumerorajauksella. Kyseinen toiminnallisuus mahdollistaa siis myös useamman laskun tulostuksen yhdellä kertaa:     Laskunumerot voi selvittää esimerkiksi Laskuluettelolta, joka löytyy Myyntireskontran raporteista. Laskun tyyppi -kenttään voi valita tarvittavan laskutyypin (esim. Korkolaskut) ja rajata hakua myös muilla tarvittavilla määrityksillä.   Webin raporttien lisäksi laskut voi tulostaa uudelleen siitä laskutusohjelmasta, jossa ne on muodostettukin. Myös Myyntireskontrassa Suoritukset- ja Tiliote-välilehdellä laskunumeroa tuplaklikkaamalla saa näytölle kyseisen laskutulosteen. Kirjanpidossa laskutuloste avautuu "Tositteiden selailu"-välilehdellä kyseisellä laskutositteella "Näytä lasku"-painiketta painamalla.   Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.
Näytä koko artikkeli
20-12-2022 14:33 (Päivitetty 20-12-2022)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 103 Näytöt
Asukkaiden verkkolaskuosoitteet (välittäjätunnus ja verkkolaskuosoite) löytyvät Henkilörekisteristä, eli Fivaldin sovellusikkunassa Kiinteistönhallinta | Henkilörekisteri.    Kiinteistöhallinnan raporteista löytyy myös Henkilön verkkolaskuosoitteet -raportti. Kunhan käyttäjäoikeudet kyseiseen raporttiin ovat kunnossa, löytyy se Fivaldi webin puolelta Kiinteistöhallinnan raporttien Listauksia-osiosta. Raportti voidaan tulostaa yhtiökohtaisesti sekä PDF- että CSV-tiedostona. Mikäli raportti tulostuu tyhjänä, tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että kyseessä on fuusioympäristö. Valitettavasti fuusioympäristössä kyseiselle raportille ei ole vielä tukea.    Raportin oikeus lisätään Fivaldin sovellusikkunassa | Muut-välilehti | Palvelunhallinta. Valitse Palvelunhallinnassa ensin kyseinen käyttäjä/käyttäjäryhmä ja tämän jälkeen oikea yritys. Valitse Sovellustyyppi-kohtaan "Rekisterit" ja tämän jälkeen Henkilötiedot-rekisteri. Raportit-kohdassa pitäisi näkyä Henkilön verkkolaskuosoitteet -raportti.   Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.
Näytä koko artikkeli
12-12-2022 08:23 (Päivitetty 12-12-2022)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 186 Näytöt
Osakeluettelo-raportin tulostuksessa Luettelon päivä -kenttään määriteltävän päivämäärän tulee vastata sidoksen voimassaoloa. Jos omistajan tiedot eivät tulostu osakeluettelolle, tarkista siis, että kyseinen sidos on voimassa sinä ajankohtana, jolta raportti halutaan tulostaa. Lisäksi tarkista, että omistusosuus on merkitty sidokselle oikein.   Mikäli tilanne on se, että jonkin tietyn huoneiston tiedot puuttuvat osakeluettelolta kokonaan, johtuu tämä yleensä siitä, että kyseisen huoneiston tiedoissa ei ole valittuna osakesarjaa. Tämän voi tarkistaa Huoneistot-rekisterissä Osakesarjat-kohdassa:     Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.
Näytä koko artikkeli
09-12-2022 09:17 (Päivitetty 09-12-2022)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 109 Näytöt
Vuokrantuottolaskelmaa voidaan käyttää, kun halutaan seurata esimerkiksi kahden kiinteistön suunniteltuja ja tuloutuneita vuokratuottoja. Vuokrantuottolaskelma tulostetaan Kiinteistöhallinnan raporteista Tilastot | Vuokrantuottolaskelma.   Vuokrantuottolaskelma edellyttää vuokrantuottolaskelmaryhmien perustamisen Yhtiön ohjaustietoihin. Tämä tehdään Ohjaustiedot II -välilehdellä löytyvissä Vuokrantuottolaskelmaryhmissä.   Jos  halutaan esimerkiksi seurata kahden kiinteistön vuokratuloja, perustetaan kaksi vuokrantuottolaskelmaryhmää, kiinteistö 1 ja kiinteistö 2. Oletetaan, että esimerkissä kyseisille kiinteistölle on perustettu vain yksi maksulaji/kiinteistö, jolloin maksulajien taakse valitaan VT-ryhmä-kenttään kiinteistölle perustettu vuokrantuottolaskelmaryhmä. Perustetut vuokrantuottolaskelmaryhmät tulee valita myös kiinteistön huoneistoille Vuokrantuottoryhmä-kenttään.   Näillä määrityksillä saadaan aikaan raportti, missä on omina raportteinaan kiinteistön 1 ja 2 vuokrantuottolaskelmat, jotka kertovat kuinka paljon vuokraa olisi maksimissaan saatu perittyä valitulla ajanjaksolla sekä paljon vuokratuloja on todellisuudessa tuloutettu.   Raportti näyttää vielä erotuksen +/- siitä jos tuloutettu tuotto ei vastaa sitä summaa mikä vuokratuista huoneistoista olisi pitänyt tulouttaa, eli vuokria on maksettu väärin ja maksuja ei ole valvottu.   Herättikö käyttövinkki kysymyksiä tai etkö päässyt sen avulla eteenpäin? Autamme mielellämme! Voit tehdä aloituksen aiheesta Keskustelut-osiossa tai olla yhteydessä sovellustukeemme.
Näytä koko artikkeli
07-12-2022 13:52 (Päivitetty 09-12-2022)
 • 0 Vastaukset
 • 0 kehut
 • 89 Näytöt