Minun alueeni
Apu

Visma Fivaldi käyttövinkit

Lajitteluperuste:
Miten tilaan Häiriötiedotteet sähköpostiini? Tiedotamme tärkeissä tiedotteissa mahdollisista häiriöistä, jotka voivat vaikuttaa palveluumme. Visma Fivaldin Häiriötiedotteet löydät tämän linkin takaa.   Saat tilattua häiriötiedotteet suoraan sähköpostiisi valitsemalla Tilaa. Mikäli haluat tilata myös muiden tuotteiden tiedotteita, valitse listalta toinen tuote ja paina myös tässäkin Tilaa.     Voit halutessasi myös perua tilauksen. Tällöin Tilaa-valinnan tilalla on Peruuta tilaus -valintamahdollisuus.   Mikäli haluat saada kaikkien tuotteiden tärkeät tiedotteet sähköpostiisi, siirry Visma Software Oy ajankohtaista -välilehdelle ja valitse täällä Tilaa.  
Näytä koko artikkeli
13-03-2020 12:51 (Päivitetty 07-06-2022)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1805 Näytöt
Webinaarissa käytiin läpi asiakasportaali, mitä laadukas tukipyyntö sisältää, Visma Community ja sovellustuen yhteydenottokanavat.   Webinaaritallenne on katsottavissa   tästä linkistä.   Webinaarin chat:ssa esitettiin erittäin hyvä kysymyksiä, joihin emme ehtineet antamaan webinaarin aikana vastauksia. Tässä alla käsittelemme avoimeksi jääneet kysymykset:   1) Mistä tietää, että pyynnön käsittelijä haluaa lisätietoa? Tuleeko omaan sähköpostiin viesti? Asiakasportaalissa tukipyynnön tila muuttuu  Odottaa vastaustasi - tilaan. Lisäksi saatte sähköpostiin tiedon tukipyynnöllä olevista tiedoista.   2) Tämä sivusto ei ainakaan minulla toimi eli antaa 403 errorin. Tarkennus materiaalissa esitettyyn Visma Communityn osoitteeseen: https://community.visma.com/   3) Voiko jatkossa lähettää vielä sähköpostin kautta "ongelmia" ? Edelleen on mahdollista lähettää sähköposteja ja vastata tukipyyntöön sähköpostin kautta. Myös sähköpostin kautta avatut  tukipyynnöt tallentuvat asiakasportaaliin.   4) Jos pitää Visma.net tukipyynnöissä kertoa, mikä versio on yrityksessä käytössä... niin mistä tuon versiotiedon voi katsoa nopeasti? Asiakasportaalin Lomake -tiedot hieman poikkeavat riippuen siitä, minkä tuotteen valitset Tuote -pudotusvalikosta. Visma.net ERP on Saas tuote ja kaikilla asiakkailla on sama versio käytössä, eli kyseistä kysymystä ei ole tuotteen valinnan jälkeen.
Näytä koko artikkeli
21-12-2020 13:32
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 960 Näytöt
Visma Software Oy ajankohtaista suosikkeihin Pääset Visma Software Oy ajankohtaista -osioon tämän linkin kautta.     Valitse täällä Lisää suosikkeihin. Tämän jälkeen osio näkyy omissa suosikeissasi.   Voit halutessasi muokata omia suosikkejasi valitsemalla Muokkaa Suosikkeja ja valita ne tuotteet, jotka haluat tallentaa suosikkeihisi.
Näytä koko artikkeli
13-03-2020 12:40 (Päivitetty 13-03-2020)
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 1161 Näytöt