Minun alueeni
Apu
Kake06
CONTRIBUTOR **

5-päiväinen lomalaskenta

tekijä Kake06

Miten Fivaldissa järjestetään 5-päiväinen lomalaskenta?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Marjo Vaittinen
VISMA

tekijä Marjo Vaittinen (Päivitetty ‎24-03-2023 08:22 tekijä Kyösti Rauhala VISMA )

Hei!

 

Jos tässä on kyse siitä, että palkansaajien kertyvien lomapäivien määrä poikkeaa ohjelman oletuksesta 30 pv/lomanpääräytymisvuosi niin tässä postauksessamme on kerrottu vaihtoehtoja miten tämän voisi toteuttaa.

 

Jos halutaan, että lauantait eivät kuluta lomapäiviä yrityksessä, niin tässä poissaolorekisterin ohjeessa kerrotaan, että Palkanlaskennan perustiedoista Ohjaustiedot-välilehdeltä löytyy asetus "Lauantait eivät kuluta lomapäiviä". Tämä asetus toimii ainoastaan poissaolorekisterin yhteydessä ja valinta vaikuttaa vain vuosilomapäivien laskentaan.

 

Jotta kaikki lomalaskentaan liittyvät asiat tulee huomioitua, niin tarvittavat asetukset olisi hyvä katsoa yhdessä konsultin kanssa.

 

Voit tehdä etäkonsultointitilauksen kätevästi suoraan palvelutilauslomakkeemme kautta. Kun tilaus on tehty, saat asiasta vahvistuksen sähköpostiisi ja konsulttimme ottaa yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Tällöin voitte keskustella tarkemmin teidän tarpeesta ja aikataulusta. Samalla saatte myös kustannusarvion kyseisestä palvelusta. Huomioithan siis, että palvelutilauslomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua ostamaan palvelua, vaan voit tehdä lopullisen päätöksen tilanteesta, kun konsulttimme on ollut yhteydessä sinuun.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.