Minun alueeni
Apu
TainaV
CONTRIBUTOR ***

ALV-laskelma seurantakohteittain

tekijä TainaV

Miten Fivaldista saa alv-laskelman seurantakohteittain? Nyt alv-kirjaukset menevät automaattisesti yhteen summaan, eivätkä kohdistu millekään seurantakohteelle.

2 VASTAUSTA2
tarja5
CONTRIBUTOR **

tekijä tarja5

Hei,

 

tarkoittaako tämä sitä, että kun jokaisesta vastikkeesta pitäisi saada myös vastikerahoituslaskelma, niin nyt kun meillä alvillinen kiinteistöyhtiö, jolla hoitovastikkeen lisäksi 5 suurta lainaa ja jokaisella lainalla tietenkin oma alv-vastike, niin nyt emme saa lainmukaisia vastikelaskelmia lainasta ja siihen liittyvästä alv-vastikkeesta. Meille on aiemmin annettu tieto, että tämä ei ole ongelma. Tämä on siis pakollinen, mutta ei onnistu Fivaldista. Olenkohan nyt käsittänyt jotain väärin.

 

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

ALV-raporttia ei valitettavasti saa tulostettua seurantakohderajauksilla. Alv-määritystä ei myöskään näe varsinaisen myynti/ostotilin kautta Pääkirja seurantakohteittain -raportilla, sillä siellä ei ole vastaavaa alv-kirjauksen saraketta kuin Pääkirjalla. Ainoastaan siis mikäli verotileille on kirjattu suoraan kustannuspaikkoja, niin tällöin nuo kirjaukset näkyvät kyseisen verotilin kohdalla tuolla Pääkirja seurantakohteittain -raportilla. Mikäli yrityspaikassa käytössä on nettokirjaus, ei alveille saa kirjattua kustannuspaikkaa.

 

Voit halutessasi toki aina laittaa meille asiasta kehitysehdotuksen tämän ohjeen mukaisesti.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.