Minun alueeni
Apu

Arkiston Haun ominaisuudet.

tekijä Niklas Merikallio (Päivitetty ‎08-09-2021 09:20 tekijä Niklas Merikallio VISMA )

Arkiston hakuun on tullut kolme painiketta alalaitaan, miten nämä toimivat, mitä ne tekevät?

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Niklas Merikallio
VISMA

tekijä Niklas Merikallio (Päivitetty ‎07-03-2018 15:06 tekijä Niklas Merikallio VISMA )

Arkistoon on tuotu hakuun uusia ominaisuuksia:

1. Haun tuloksen poistaminen

Painikkeella voidaan poistaa koko haettu tulos, tämä voidaan tehdä vaikka esim. silloin kun jotain tiettyä tilikautta ei tarvitse enää säilyttää, haetaan ko. tilikausi ja poista toiminnolla poistetaan se.


ArkistoPoista.jpg

2. Hakukenttien päivitys

Tällä toiminnolla voidaan päivittää haussa löytyneiden dokumenttien hakukenttiä. Kaikille voidaan määrittää vaikka sama tilikausi. "Useita arvoja" tarkoittaa sitä, että haussa löytyneillä dokumenteilla on samassa kentässä eri arvoja toisiinsa nähden.

ArkistoPaivita.png

3. Uudelleenjärjestele

Kun hakukentille on määritelty päivitetty tieto, voidaan dokumentit järjestellä uudelleen arkistossa dokumenttityypille määritettyyn kohteeseen. Dokumenttityypin kohteita voi muokata suoraan dokumettityypille. Dokumenttityypin kohde on pakollinen tieto jos halutaan uudelleen järjestellä päivitetyt dokumentit.

ArkistoUuudelleen.png

tekijä Niklas Merikallio (Päivitetty ‎07-03-2018 15:07 tekijä Niklas Merikallio VISMA )

Ja vielä siitä dokumenttityypin tallennuskohteesta.. 

Dokutyyppi1.png

Löytyy siis arkiston perustiedoista "Dokumenttityypit"

dokutyyppi2.png

Ensin valitaan vasemmalla olevasta listasta dokumenttityyppi. Tämän jälkeen lähdetään vaihtamaan kohdetta, tai valitsemaan kohdetta (painikkeessa lukee valitse kohde, jos kohdetta ei entuudestaan ole) 

Voit muokata olemassa olevia, tai vaihtoehtoisesti luoda uuden. Kuvassa näkyy mustalla ne kansiot jotka on luotu arkistoon kova koodattuna, sinisellä taas ne mihin haetaan tieto dokumentin hakukentästä. Tämä hakukenttä sitten luo tuon hakemisto kansion selailuun. Valitse polku tuplaklikkaamalla aina polun seuraavaa hakemistomääritettä.

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.