Minun alueeni
Apu
Jonna Isomaa
VISMA

AutoInvoice-palveluiden avaaminen ja viiveet

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎12-09-2017 08:38 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Kun avaan yhtiöille AutoInvoicen kautta myynti- ja ostolaskutuspalveluja niin milloin palvelut avautuvat / ovat käytössä? Voinko itse määrittää milloin palvelu aktivoituu? Mistä näen uudet laskutusosoitteet jotka tiedotan toimittajille?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎03-06-2019 08:56 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Fivaldin AutoInvoice-palvelussa tehdyn rekisteröinnin jälkeen saat välittömästi tiedon kaikista palveluista, jotka on tilattu onnistuneesti. Palvelun viesteissä kerrotaan mm. verkkolaskuosoitteet sekä skannauspalveluun liittyvät tiedot. AutoInvoice-tili aktivoidaan sähköpostiin lähetetyn linkin kautta.

 

Skannauspalvelun avautumisessa sekä Fivaldin laskujen noudon käynnistymisessä on vuorokauden viive. Mikäli haluat testata yhteyksiä testilaskuin, tee se vasta vuorokauden jälkeen rekisteröimisestä / tilin käsin kytkemisestä Fivaldiin.

 

Pääosin voit itse päättää, koska otat palvelut käytännössä käyttöön. Laskujen lähetys on kiinni siitä, minkä välitystavan valitset laskulle. Skannauspalvelusta puolestaan toimittajat saavat tiedon vasta kun itse ilmoitat heille uudet osoitteet. Maventalta ilmoitetaan verkkolaskutiedot Tieken verkkolaskuosoitteistoon, joten tämä on asia joka tapahtuu automaattisesti.

 

AutoInvoice-palvelun käyttöönotosta löytyy laajempi ohjeistus täältä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.