Minun alueeni
Apu

Content processing error. Download feedback. -virheilmoitus Pankkiyhteydessä

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎13-10-2017 08:25 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Olen lähettämässä aineistoa pankkiyhteyden kautta pankkiin, mutta ohjelma ilmoittaa "Content processing error. Download feedback.". Mitä tämä tarkoittaa?

3 VASTAUSTA3
Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎16-09-2021 12:13 tekijä Maria Sinelmaa VISMA )

Virheilmoitus "Content processing error. Download feedback" viittaa yleensä joko hetkelliseen tekniseen yhteysongelmaan pankin kanavassa tai ongelmaan sopimuksella. Yritä lähettää aineisto myöhemmin uudestaan, mutta jos sama virhe toistuu, olethan yhteydessä pankkiin ja tarkista, onko pankin päässä sopimuksella kaikki kunnossa.

 

Tämä virheilmoitus voi viitata myös siihen, että jokin tieto pankin sopimuksella ei täsmää niihin tietoihin mitä Fivaldissa on, eikä pankki pysty käsittelemään / ottamaan vastaan aineistoa sopimuksen vastaisena. Ongelma voi olla esim. palvelutunnuksessa. Palvelutunnus annetaan joko sopimuksella tai sitten Yrityksen perustiedot -rekisterissä Pankkitiedot-välilehdellä kohdassa "Maksajatunnus".

 

Varmistathan asian kuitenkin ensin pankistasi ennen kun teet Fivaldiin muutoksia.

Juha-Matti Berg
CONTRIBUTOR ***

Virheilmoituksen mukaisesti ("Download feedback") näissä tapauksissa on usein heti saatavilla lisätietoa virheen syystä pankkiyhteyden kautta. Jos lähetettävä aineisto on ollut lähteviä Finvoice-laskuja, saa palautteen noutamalla Hylätyt Fincoive-laskut -palautteen tai jos lähetettävä aineisto on ollut esimerkiksi SEPA-maksuja, saa palautteen noutamalla SEPA-maksun palautteen.

 

Näitä palautteita voi tutkailla vaikkapa siirtohistorian puolelta ja päästä asian tutkimisessa tällä tavalla nopeammin eteenpäin, koska virhepalautteista pystyy usein näkemään suoraan, onko ongelma ollut sopimuksella tai esimerkiksi Finvoice-laskun sisällössä/rakenteessa. Hymiö Silmänisku

Hei!

 

Kiitos hyvästä lisätiedosta! 🙂 -Ainomari

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.