Minun alueeni
Apu

ERROR: USER HAS NO RIGHTS TO COMPANY

tekijä Ainomari Karhu

Laskujen lähettäminen tai vastaanottaminen ei onnistu. Laskujen lähetyksessä virhe: ERROR: USER HAS NO RIGHTS TO COMPANY.

7 VASTAUSTA7
Hanna Aalto
CONTRIBUTOR ***

tekijä Hanna Aalto

Pystyykö myyntilaskuja laittaa uudestaan lähetykseen kun on korjannut API-avaimen ja UUID-koodin?

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa

Hei!

Jos laskujen lähetys AutoInvoice-palveluun epäonnistuu jo Fivaldissa, eli ne eivät koskaan päässeet tilille asti, niin silloin laskuja ei valitettavasti voi yrittää lähettää uudestaan. Mikäli laskut olisivat hylkääntyneet AutoInvoice-tilillä, niin siellä olisi mahdollista uudelleenreitittää hylkääntyneet laskut.

Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎11-12-2019 08:25 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Tarkista, että AutoInvoice-tilillä ja Fivaldissa on sama API-avain ja UUID.

 

Tarkista tiedot kyseisen yrityksen AutoInvoice-tilin kohdasta Asetukset | Asetukset. Päivitä tieto tarvittaessa Fivaldin WEB-puolen Myynti-valikosta löytyvän Autoinvoice-palvelun kohtaan "Yrityksen tilitiedot". 

 

Huomioithan, että mikäli yritykselle on tullut laskuja AutoInvoice-tilille ennen tätä, niin vasta tämän päivityksen jälkeen tilille tulevat uudet laskut siirtyvät automaattisesti Fivaldiin. Fivaldi ei siis nouda tätä muutosta ennen tulleita laskuja AutoInvoice-tililtä. Mikäli vanhoja laskuja halutaan noutaa tililtä, voitte lähettää viestiä sovellustukeen ja kertoa minkä päiväyksen ja kellonajan jälkeen tilille tulleet laskut halutaan haettavaksi Fivaldiin, ja tuessa voidaan tehdä tarvittavat toimenpiteet tähän liittyen. 

Accepted solution
Tiina Reunanen
CONTRIBUTOR ***

Missä tuo mainitsemasi virheilmoitus olisi pitänyt näkyä? Se olisi meille tärkeä tieto, sillä virheilmoituksen saatuamme voisimme ryhtyä korjaustoimiin.

Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

Hei!

 

Kiitos viestistäsi. Valitettavasti ostolaskujen osalta tietoa ei näy, verkkolaskuissa tulee tuo virhe Laskujen välitykseen. Välitin tästä palautteen tuotekehitykseemme. 🙂

Tiina Reunanen
CONTRIBUTOR ***

Kiitos! Välitäthän tuotekehitykseen terveiseni, että tämä virheilmoitus pitää saada mahdollisimman pikaisesti näkyviin käyttäjälle tällaisten virhetilanteiden välttämiseksi jatkossa. Opimme tästä taas senkin, miten muutoksia Autoinvoice-tilillä pitää tehdä hallitusti. Tuskinpa tällaista ohjeistusta teillä vielä on julkisesti missään näkyvissä. On todella ikävää, että oppiminen tapahtuu paljolti virheiden kautta.

Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

Hei!

 

Harmi kuulla, että teillä oli ikävä kokemus tähän liittyen. Kiitos kuitenkin lisäkommenteista. 🙂

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.