peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu
CONTRIBUTOR *

EU ALV palautusmaksun tiliöinti

Meillä on ollut EU alueella kuluja (seminaarit, matkakulut, ym), josta on haettu ALV takaisin eri maista. Alkuperäiset maksut on kirjattu alvineen kokonaan kuluksi eri tileille kulun luonteen mukaan. Mikä olisi paras tili palautusmaksulle, en oikein löytänyt sopivaa yleistiliä ("muut"). Eli yksi tili, johon kirjataan kaikki alv palautukset, katsomatta alkuperäistä kululuonnetta.

3VASTAUSTA3
Highlighted

Vastaus: EU ALV palautusmaksun tiliöinti

Hei.

 

Pahoittelut että vastaamisessa on ollut viivettä.

 

Valitettavasti emme voi antaa kirjausohjeita täältä Visman sovellustuesta, mutta olisi hienoa jos joku yhteisön muu käyttäjä voisi jakaa miten on ratkaissut asian. 🙂

 Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: EU ALV palautusmaksun tiliöinti

Hei, nuohan kuuluisi kirjata niin, että matkakuluista saatu alv pienentäisi matkakuluja jne. Mutta jos summat pieniä ja niiden jakaminen työlästä, niin kannattaa kirjata vaan kaikki sinne, missä alv-palautus on suurin. Tai perustaa tili samaan ryhmään. Itse kirjaan kyseisten tilien kredit-puolelle. Menee siis ihan samalla lailla kuin Suomen alvit.

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: EU ALV palautusmaksun tiliöinti

Hei,

 

kiitos vastauksesta, näin olemme päättäneet kirjaamaan. Meillä oli yhteenveto valmiina syöttöä varten, siitä oli helppo laskea kullekin tilille kuuluva osuus palautuksesta.

 

Nyt odotamme vielä Italian palautusta johon mennee vuosia. Silloin kulukorjauskirjaus on muutama tilikausi alkuperäisestä.