Minun alueeni
Apu

Finvoicen välittäjän luominen

tekijä Niklas Merikallio (Päivitetty ‎27-01-2022 15:57 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )
1 VASTAUS1
Accepted solution
Niklas Merikallio
VISMA

tekijä Niklas Merikallio (Päivitetty ‎27-01-2022 15:50 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )

Finvoicen välittäjät luodaan Sovellusikkunan Myynti-välilehden "Ilmoitukset/yhteydet" -otsikon alta löytyvässä "Laskujen välitys" -apuohjelmassa. Laskujen välityksessä valitaan ylävalikosta Laskujen välitys | Perustiedot. Operaattorit luodaan "Finvoicen välittäjät" -välilehdellä:

 

  • Selite-kenttään lisätään käytettävä pankki (käytetään tässä esimerkkinä Nordeaa).
  • Välittäjän tunnus -kenttään lisätään ko. pankin välittäjän tunnus, joka on usein pankin BIC koodi (tässä esimerkissä Nordealla välittäjän tunnus on NDEAFIHH).
  • Lähettäjän/vastaanottajan oletustunnustyyppi -alasvetovalikosta valitaan se tunnustyyppi, minkä pankki on ilmoittanut, että käytetään teidän lähettämissä verkkolaskuaineistoissa. Useimmiten tämä on IBAN-tilinumero tai OVT-tunnus. Nämä tulee tallentaa myös yrityksen perustietoihin (OVT tunnus "Yritys" -välilehdelle ja IBAN-tilinumero "Pankkitiedot"-välilehdelle, kyseiselle tilille on lisäksi valittava "Finvoice -tunnus" -kohta aktiiviseksi).
  • Lähettäjän muu tunnus -kenttä jätetään tyhjäksi, tätä käytetään muissa välitystavoissa.
  • Lähetys Fivaldi-pankkiyhteydellä, maksuliikesopimukseen liitetty tili -kenttään tulee valita se tili, joka on liitetty voimassaolevaan WS-sopimukseen (jonka kautta ko. yrityksen aineistot lähetetään), jotta aineisto nousee Fivaldin pankkiyhteyteen

 

Nordea.PNG

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.