Minun alueeni
Apu
Heli_Ke
CONTRIBUTOR ***

Fivaldi -mobiilisovellus?

tekijä Heli_Ke

Onko Fivaldiin tulossa tai olemassa minkäänlaista mobiilisovellusta tilitoimiston asiakaskäyttöön?

Esimerkiksi laskujen hyväksyntää varten olisi näppärä olla olemassa sovellus, josta tämän nopeasti saisi tehtyä ja lasku pääsisi kierrätyksessä eteenpäin. Samoten kuittipalvelua ei taida olla vielä olemassa? Tällä hetkellä asiakas on joutunut ostamaan palvelu ulkopuolelta, kuten eTasku, jotta kuitit saisi suoraan kirjanpitoon ilman erillisiä toimenpiteitä.

5 VASTAUSTA5
KajBre
CHAMPION *

tekijä KajBre

Hei!

 

Kyllähän kuitit voi skannata ostolaskujen kierrätysohjelmaan, vaikka niistä ei yritetäkään tunnistaa dataa. Itse esim. harrastan sitä, että kerään samalle tilille kirjattavia ostolaskuja samalle skannausalustalle, ja skannan ne Fivaldiin.

Jos noita ei kauhean paljon ole kuukaudessa, niin eihän se niin kovin suuri vaiva ole. Tiedän aika monia Fivaldin käyttäjiä, jotka tätä harrastavat. Pitäisi tiestysti pyrkiä parempiin toimintamalleihin, joissa noita paperisia kuitteja ei tulisi niin paljon. 

Itsekin käyttäisin kyllä mielellään eTaskua, mutta sillähän ei käsittääkseni saa kuitin kuvia tallennettua Fivaldiin.

 

t. Kaj B.

Heli_Ke
CONTRIBUTOR ***

tekijä Heli_Ke

Näin on, voi skannata. Haen asialla nyt asiakkaan käyttömukavuutta.

Mobiilisovelluksen kautta kuiteista on näppärä ottaa valokuva heti tapahtumahetkellä kirjanpitoon eikä niistä sen jälkeen tarvitse huolehtia.

eTaskua käyttäviä on meidän asiakaskunnassa useampia ja totta kyllä on, että kuittien kuvia ei Fivaldiin saa sitä kautta kuten ostolaskujen kierrätyksestä. Kuittiaineisto on pitänyt tallentaa erikseen sähköiseen muotoon.

Sähköiseen arkistoon siirron luulisi olevan myös mahdollista?

Heidi Tiainen
CONTRIBUTOR *

tekijä Heidi Tiainen

Hei!

Kiitos näistä kysymyksistä ja palautteista.

 

Uudistamme Fivaldin ostolaskuprosessia jatkuvasti. Toimme kesällä Webmaksatus-toiminnallisuuden, johon voi tutustua tarkemmin täällä https://community.visma.com/t5/Visma-Fivaldi-kayttovinkit/Visma-Fivaldi-Kasikirja-OSTOLASKUJEN-KIERR....

 

Webmaksatusta on nyt syksyn mittaan kehitetty käyttäjien palautteiden perusteella ja kehitystä jatketaan ja laajennetaan. Tulemme huomioimaan mobiilikäytön entistä paremmin ostoprosessin kehityksessä ja tutkimme myös erilaisia tapoja toteuttaa tämä kuitti-toiminnallisuus.

 

Tiedotamme uusista ominaisuuksista päivitystiedotteissa, jotka löytyvät Fivaldi Web-sivulta Tiedotteet -osiosta ja Communitystä Lataa materiaaleja -osiosta kirjautumisen takaa.

tekijä Sinikka Rajamäki (Päivitetty ‎12-11-2019 11:29 tekijä Sinikka Rajamäki VISMA )

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Fivaldi web on responsiivinen eli skaalautuu eri laitteille (kännykkä, tabletti, tietokone). Sovelluksia ei kuitenkaan ole mobiilioptimoitu/testattu kaikilla eri laitteilla, joten käyttökokemus voi vaihdella laitteesta riippuen ja toimii paremmin tabletilla kuin kännykällä.

 

Mainitsemasi eTaskun vaihtoehtona on meillä myyty lähinnä Visma.net Expenseä. Expenseä käytetään matka- ja kululaskujen syöttämiseen ja sieltä saadaan myös tapahtumat vastaavasti kirjanpitoon, mutta ilman kuvia myös. Mikäli haluat kuulla lisää Expensestä, olethan yhteydessä myyntiimme.

 

- Sinikka / Visma Sovellustuki

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.