Minun alueeni
Apu
Mikko Ahonen
VISMA

Fivaldiin kirjautumisen jälkeen aukeaa tyhjä valkoinen sivu

tekijä Mikko Ahonen (Päivitetty ‎08-06-2022 10:35 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )

Kirjaudun sisään, mutta Fivaldin pääsivun sijaan aukeaakin tyhjä valkoinen sivu enkä pääse käyttämään ohjelmaa. Mitä teen?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Mikko Ahonen
VISMA

tekijä Mikko Ahonen (Päivitetty ‎08-06-2022 10:55 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )

Ongelma viittaa kirjautumisen yhteydessä käytettyyn URL-osoitteen virheellisyyteen eikä siirtyminen Fivaldin etusivulle tästä syystä tapahdu onnistuneesti.

 

Tarkista, että kirjaudut Fivaldiin joko osoitteessa asp.fivaldi.net tai Connectin kautta osoitteessa home.visma.com.

Mikäli ongelma ilmenee, kun siirryt Fivaldin kirjautumissivuille jollain muulla tavalla kuin antamalla manuaalisesti osoitteen nettiselaimen osoitekenttään (eli siirryt Fivaldiin esim. kirjanmerkistä, suosituimpien sivujen listauksista, oman koneen työpöydälle tehdystä, nettiselaimen välimuistista löytyvän osoitteen kautta tms.), niin tarkista, että kirjanmerkin tms. osoite vastaa jompaa kumpaa yllämainituista osoitteista riippuen siitä, kummasta on kyse. Mikäli osoite on pidempi kuin yllämainitut, ongelma johtuu todennäköisesti tästä.

Valkoisella sivulla sisäänkirjautumisyrityksen jälkeen jo ollessaan voi painaa CTRL+F5-näppäinyhdistelmää, jolloin selaimen pitäisi siirtää käyttäjä Fivaldin pääsivulle. Mikäli tästä ei ole apua, niin suositeltavaa on tyhjentää selaimen välimuisti ja sivustotiedot. Chromessa nämä tyhjennetään seuraavasti: Kolme pistettä (oikea yläkulma) > Asetukset > Yksityisyys ja turvallisuus > Poista selaustiedot > valitse "Evästeet ja muu sivustodata" sekä "Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot" sekä "Poista tiedot".

 

JenniSyrjmki_1-1654674683496.png

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.