peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Fivaldin hitaus

Hei,

 

Fivaldi on ollut eilisestä asti äärettömän hidas.

Milloin odotettavissa parannusta tähän? Esim. ostolaskujen kierrätykseen meneminen kesti varmaan puolisen minuuttia. Sekä selain- että sovelluskäyttö todella hidasta.

1VASTAUS1

Vastaus: Fivaldin hitaus

Järjestelmän toiminnassa on ollut tavallisesta käytöstä poikkeavaa hitautta viime viikon lopulta lähtien. Muutoksia on tehty ja nyt toiminta näyttää monitoroinnilla samalta kuin ennen viikonloppua. Ongelmien juurisyy oli valmistavat toimet, joita on jouduttu tekemään varauduttaessa ensi viikonlopun palvelinsiirtoon (3.11 klo 8 alkaen). Näiden ei ole kuitenkaan odotettu vaikuttavan nykyiseen käyttöön negatiivisesti. Ennen palvelinten siirtoa emme enää tee isompia muutoksia järjestelmän nykyiseen toimintaan. Toiminta pyritään joka tapauksessa pitämään vakaana ja suorituskykyisenä lauantaihin saakka. Pahoittelemme viime päivien katkoksia palvelun käytössä.

 

Fivaldin palvelu tullaan siirtämään uuteen palvelinympäristöön, jossa suorituskyvyn odotetaan olevan tuntuvasti vanhaa ympäristöä parempi. Tiedote asiasta: https://community.visma.com/t5/Tarkeat-tiedotteet/Kayttokatkos-la-3-11-klo-8-00-alkaen-Visma-Fivaldi...

 

Palvelun siirron yhteydessä koko tietokanta ja sovelluspalvelimet nostetaan uudessa ympäristössä ylös, jolloin palvelinten välimuistit ovat aluksi tyhjät. Lisäksi osa tietokannan lauseista täytyy uudelleen optimoida uutta arkkitehtuuria vasten. Tästä syystä alkuviikosta on vielä mahdollista havaita hitautta yksittäisissä tietokannan suorituksissa, joka näkyy käyttäjälle tällöin tietyn moduulin avautumisessa tai tietyn painikkeen hitaassa toiminnassa.

 

Pyydämme ottamaan yhteyttä asian tiimoilta uudelleen, mikäli hitauteen ei tule parannusta ensi viikon kuluessa.