Minun alueeni
Apu
Reija Kettunen
CONTRIBUTOR ***

Fivaldin hitaus

tekijä Reija Kettunen

Hei!

 

Viime aikoina on Fivaldissa ollut luvattoman paljon hitautta, jopa siinä määrin, että välillä ohjelma heittää ulos kokonaan. Työnteko on ollut todella turhauttavaa ohjelmalla viime aikoina. On tiedotettu, että ongelma on tiedossa ja tämän eteen tehdään ohjelmatalon puolella kovasti töitä, että saataisiin ohjelma toimimaan sellaisella nopeudella, että työnteko olisi joustavaa. Onkohan näistä korjaustoimenpiteistä yms. mitään tarkempaa inffoa/aikataulua, ettei täällä ruohonjuuritasolla ohjelman käyttäjät liikaa turhautuisi..?

3 VASTAUSTA3

tekijä Ainomari Karhu

Hei!

 

Kiitos viestistäsi. Korjaustoimenpiteitä tehdään edelleen ja meiltä tosiaan löytyy olemassa oleva tiedote aiheesta täältä. Tiedotamme tuolla tiedotteissa asian etenemisestä. Pahoittelen, että tämä on aiheuttanut teille ylimääräistä vaivaa & kiitos kärsivällisyydestäsi. 

Reija Kettunen
CONTRIBUTOR ***

Hei!

 

Viime aikoina on Fivaldin kanssa esiintynyt enenevissä määrin sellaista ongelmaa, että esim. palkanlaskennan yhteydessä, tiliotetta käsiteltäessä ja pk-vientejä kirjattaessa ohjelma heittää yht äkkiä vain kokonaan ulos ko. ohjelmaosiosta ja työ mitä olet ollut tekemässä katoaa. Onko tälläinen ongelma teillä tiedossa ja onkohan siihen olemassa korjausaikataulua..?

Hei!

 

Tilanne on tosiaan valitettava tuon uuden sovellusikkunan kanssa, ja siihen on pyritty tekemään teknisellä puolella erilaisia ratkaisuja jotta se saataisiin toimimaan paremmin. Nyt viimeisimmät muutokset ovat olleet rohkaisevia, mutta pitää vielä monitoroida jotta saadaan varmuus, että mitä ongelmia muutokset ratkaisevat ja mitkä haasteet ovat johtuneet jostain muusta asiasta. Vanhassa sovellusikkunassa näitä ongelmia ei kuitenkaan pitäisi olla, joten sen puolella työnteko sujuu jouhevammin.


Pahoittelemme asiasta koituvaa ylimääräistä vaivaa.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.