Minun alueeni
Apu
TainaV
CONTRIBUTOR ***

Fivaldin maksatus yksinkertaisemmaksi

tekijä TainaV

Voisiko Fivaldin maksatusta kehittää yksinkertaisemmaksi? Nyt on mahdollista valita veloituslaskuja maksataukseen kierrätyksen näytöltä, mutta jos joukkoon pitäisi saada hyvityslaskuja, se ei sieltä kautta onnistukaan. Monissa muissa taloushallinnon ohjelmissa maksatus avaa listan, josta valitaan maksuun veloituslaskut ja niihin käytettävät hyvityslaskut,  maksupäivä, lähetetään pankkiin ja homma on sillä selvä. Mikä tekee Fivaldissa maksatuksesta ja erityisesti hyvityslaskuista niin vaikean elementin, että Java-puolellakin niiden liittäminen maksettaviin eriin on aina oma prosessi? 

Hankaluus tulee viimeistään eteen, kun koettaa opettaa nuoremmille asiakkaille Fivaldin maksatuksen ja pankkiyhteyden saloja. Paluu menneisyyteen -kuittaukset tulevat välittömästi. Tässä kohtaa kehitys voisi kehittyä hieman ponnekkaammin.

5 VASTAUSTA5
Mirja M
CONTRIBUTOR *

tekijä Mirja M

Hei, tämä todellakin on ongelma, asiakkaita on lähtenyt sen takia pois, ei pelkästään siis tuo hyvityslaskuasia. Procountorissa esim. siirtyvät suoraan pankkiin Fivaldissa ei. Olin tästä jo pari vuotta sitten yhteydessä tukeen kun yritin saada asiakasta pysymään mutta sain vain jotain diipadaapaa vastaukseksi että jotain tietoturva-asioita on esteenä ettei sitä haluta Fivaldissa toteuttaa vaikka kuulemma mahdollista olisi.. Kahteen vuoteen ei tosiaan ole asiassa tapahtunut mitään. Asiakas ei voinut käsittää että laskujen lähetys tapahtuu vain ohjelman kautta, ei suoraan kierrätyksestä.

 

TainaV
CONTRIBUTOR ***

tekijä TainaV

Kiitos kannustavasta viestistä, kritiikkiin tuntuu olevan aihetta. Minun pyydettiin lähettämään ko. kysymykseni tukipyyntönä Vismalle. Nähtäväksi jää, jääkö asia taas hamaan tulevaisuuteen. Tottahan tuo on, että kaikki asiakkaatkaan eivät purematta niele vanhoja Java-ruutuja ja -käytäntöjä. Toivokaamme parasta, että kehitystä oikeasti tapahtuisi ja saisimme uudenaikaisemman käyttöliittymän maksatuksen hoitoon.

tekijä Maria Sinelmaa

Hei Taina!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Olisiko mahdollista laittaa meille tukipyyntöä aiheesta, jotta voimme yhdessä miettiä teille hyvää ratkaisua? 🙂 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Tämä on kyllä varmaan meille kaikille ongelma joten tätä pitäisi ehdottomasti kehittää ja nopeasti. Hyvityslaskut jää usein asiakkailla käyttämättä kun niitä pitää hakemalla hakea.

 

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Kun maksatusta tehdessä (javassa) rastittaa kohdan tuo hyvityslaskut niin kyllä se kerää saman asiakkaan veloitus ja hyvityslaskut ja kuittaa ristiin? 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.