Minun alueeni
Apu
Merja Merivuori
CONTRIBUTOR **

Fivaldin palkkojen erillisilmoitusten kaudet

tekijä Merja Merivuori

Miksi yhtäkkiä asiakkailta on hävinnyt Erillisilmoitusten kausi Joulukuu 2021 sekä tulevat kaudet?

7 VASTAUSTA7
Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma

Hei,


Ongelma on tiedossa ja se tullaan korjaamaan mahdollisimman pian. Jos halutaan lähettää ilmoitus, niin toistaiseksi pitäisi onnistua luomalla palkkakausi ja sen jälkeen luomalla ilmoituksen. Palkkakauden voi halutessaan poistaa jälkeen päin.

Layla
CONTRIBUTOR *

tekijä Layla

Ei palkanmaksua ilmoitus ei onnistu nyt ollenkaan. Pitääkö siinäkin odottaa tammikuulle, että sen voi joulukuulta tehdä?

Ja periaatteessa palkat voisi ilmoittaa 45 päivää ennen maksupäivää. Nyt ilmoittaminen Fivaldilla ei toimi enää ollenkaan. Miksi päivitykset huonontaa ohjelman käytettävyyttä, kun niiden pitäisi parantaa. Se oli ainoa hyvä parannus tähän palkkojen päivitykseen, että ne aiemmat kaudet poistettiin. 

KatiHTp
CONTRIBUTOR *

tekijä KatiHTp

Ei mennyt minulla aamulla näin. Laitoin palkat Maksetuksi merkityksi ja suljin palkkakauden, ei antanut erillisilmoitus listalta Joulukuu 2021 vaihtoehtoa ollenkaan. Kävin avaamassa palkkakauden ja sen jälkeen antoi Joulukuun listalle ja pääsi laittamaan erillisilmoituksen. Sitten kävin sulkemassa palkkakauden uudelleen.

Heidi8
CONTRIBUTOR **

tekijä Heidi8

Hei, mitenkäs sellaiset yritykset joille pitäisi laittaa "ei palkanmaksua" ilmoitukset. Pitääkö aukaista palkkakausi ja sulkea se tyhjänä, että kuukauden valinta onnistuu? Joulukuulle ei ainakaan vielä ole mahdollista laittaa erillisilmoitusta, ei anna valita kautta.

tekijä Marjo Vaittinen

Hei Merja,

 

Erillisilmoitusten kausien näkyvyysasetuksia on parannettu joulukuun 2021 päivityksessä.

Tilastokausi tulee listalle valittavaksi kun palkkakausi on suljettu ja palkkatietoilmoitukset on hyväksytty. Tässä suora linkki ohjeistukseemme, jossa asia on käsitelty tarkemmin.

Mikäli näistä ohjeista ei ollut apua, niin olethan yhteydessä Fivaldi sovellustukeen niin tutkimme asiaa tarkemmin.

Juha P
CONTRIBUTOR **

tekijä Juha P

Merja jo tuossa totesikin perustellusti, että uudistus on enemmän heikennys kuin parannus.

Lisäksi kommentoisin tuohon antamaasi ohjeistukseen: "Tilastokausi tulee listalle valittavaksi kun palkkakausi on suljettu...".

Mielestäni tämä on ristiriidassa linkkaamaasi ohjeistukseen, jossa sanotaan: "Yleinen ohjeistuksemme on, että palkkakautta ei tulisi sulkea ennen kuin on varmistettu, että kaikki ilmoitukset ovat lähteneet onnistuneesti eteenpäin." Eli kumpi ohjeistus pitää paikkansa?

Merja Merivuori
CONTRIBUTOR **

Tuo ei ole parannus, muuten kuin siltä osin, että vanhat kaudet on poistettu.  Pitää saada ilmoittaa heti kun palkat merkitsee maksetuiksi, ettei tarvitse odotella kahteen kertaan, ensin sitä että palkkailmoitukset lähtee ja sitten että erillisilmoitus lähtee ennen kuin voi tulostaa kausiveroilmoituksen kautta ostolaskun kiertoon.  Ja pitää pystyä myös lähettämään erillisilmoitukset silloin kun haluaa, jos ei ole siinä tai esim. seur. kuussa palkanmaksua.

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.