peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Noora Kangastupa
CONTRIBUTOR **

Henkilötiedot lähiosoite ja tulostus

tekijä Noora Kangastupa

Joillekin asukkaille kirjeet ei mene omaan postiosoitteeseen vaan johonkin c/o osoitteeseen. Henkiötiedoissa voi eritellä käynti- ja postiosoitteen. Postiosoitteeseen pitää kirjoitta lähiosoitteen kohtaan:"c/o Matti Meikäläinen, Meikäläisenkuja 3" ja postinumero ja -toimipaikka kohtaan sitten kyseiset asiat. Tuohon lähiosoite-riviin saattaa tulla aika pitkä teksti huomioiden postin saajan tiedot/osoite. Kun alkaa tulostamaan esimerkiksi kirjeitä asukkaille ja avaa ne pdf-tiedostona näytölle, ei riitä lähiosoite-rivin koko teksti näkyville. Ymmärrän, että se johtuu kirjeikkunoista, joihin ei pitkä teksti mahdu näkyviin, mutta niissä olisi kyllä tilaa useammalle riville. Miksi henkilötietoihin ei saa mahdollisuutta yhdelle lisäriville näitä c/o osoitetietoja varten?

 

En löytänyt tästä aiheesta muita aloituksia ainakaan niillä aihetunnisteilla mitä itse kokeilin.

6 VASTAUSTA6

tekijä Inka Karlsson

Hei!

Mitä kautta ja millä valinnoilla teet tulostuksen?
Jos tulostat Kirjeiden tulostus -sovelluksesta, niin ensimmäisen Tulosta-painikkeen jälkeen avautuu vielä yksi ikkuna. Sen alaosassa on alasvetovalikko "Tulosta valituista". Jos siihen valitsee "Kirje", niin osoitetietoihin mahtuu vain 60 merkkiä. Mutta jos valitsette siihen "Tarra", niin osoite mahtuu kokonaan ja saat myös tällaiset pitkät osoitteet tulostettua. Mikäli käytätään "Jakelu"-valintaa, niin se laittaa enemmän merkkejä kuin näytölle tulostettaessa. Eli jos katselee näytöltä, niin siinä näkyy vähemmän. Mikäli teillä on jokin esimerkkitilanne jossa on lähetetty maksulappu tulostuspalveluun ja käytetty "Jakelu" valintaa, niin laitatko meille tukipyynnön osoitteeseen sovellustuki(a)visma.com ja esimerkkitilanteesta tarkemmat tiedot kuvaruutuineen, niin voimme tarkistaa miten osoitetiedot ovat tällöin lähteneet ja ovatko ne mahtuneet ruudulle.

Noora Kangastupa
CONTRIBUTOR **

Tulosta valituista käytän valintana kirjettä, koska tulostan kirjettä, en tarroja. Tarraa kun tulostaa niin en saa silloin sitä kirjettä tulostettua minkä juurikin haluan asukkaille tehdä. Jakeluun aina välillä laitan kirjeet, mutta välillä tulostan ihan itselle näytön kautta ja tällöin niitä pitkiä osoitteita ei tulostu niin kuin sanoitkin. Lisäksi ongelmana on, että kun pitää sille yhdelle riville henkilötiedoissa kirjoittaa koko nimi ja osoite niin se tulee muutenkin liian pitkäksi riviksi ettei näy kirjekuoren ikkunassa kokonaan ellei osoite ja nimi ole tosi lyhyt. Siltä osin edelleen Fivaldissa pitäisi olla yksi rivi lisää, jolloin "c/o Matti Meiläläinen" olisi yhdellä rivillä ja "Meikäläisenkatu 23" omallaan, jolloin ne mahtuisi rivillä allekkain ja näin myös kirjekuoren ikkunaan näkyville.

Noora Kangastupa
CONTRIBUTOR **

tekijä Noora Kangastupa

Tähän asiaan ei saada Fivaldin puolelta mitään vastausta?

 

Hei Noora!  

 

Tätä voisi tarkemmin selvitellä tukipyynnön avulla, olisiko sinun mahdollista jättää meille tukipyyntö aiheesta niin voimme tutkia asiaa? 

 

-Maria

Noora Kangastupa
CONTRIBUTOR **

En ihan ymmärrä miksi laitan tukipyyntöä jos tiedetään, että teidän ohjelman toiminnassa on virhe tämän osalta? Eikö asia pitäisi ratkaista kehitysehdotuksena?

Hei!

 

Jotta voimme tutkia asiaa tarkemmin niin laita vain tukipyyntöä tulemaan niin selvitetään asiaa. Voidaan sitten laittaa myös kehitysehdotusta tästä eteenpäin, kun asiaa on selvitelty.

 

-Maria