Minun alueeni
Apu
Jmusta
CONTRIBUTOR **

Henkilötietojen päivitys massa-ajona

tekijä Jmusta

Löytyykö jostain ohjeet, miten saisi tehtyä henkilötietoon päivityksiä jotenkin helpommin kuin muokkamalla ja tallentamalla "henkilötietokortteja" yksitellen? Esim ajamalla ensin exceliin ja sitten päivityksen jälkeen takaisin fivaldiin.

 

Entä saako (ja jos ei saa, niin kehitysehdotuksena) henkilölle ja sidokselle statuksen aktiivinen ja passiivinen tms. Tämä auttaisi joissain tilanteissa ison massan käsittelyä.

2 VASTAUSTA2
Jmusta
CONTRIBUTOR **

tekijä Jmusta

Ja vielä jatkoajatuksia. Helpottaisi, jos sidokselta pääsisi sujuvasti siirtymään henkilöntietoihin. Nyt pitää avata henkilö-näkymä ja tehdä haku sieltä, tai vastaavasti henkilöstä suoraan ao. sidokselle.

 

Sidoksella voisi näkyä ko. sidokseen liittyvät lähetysryhmä, eli lähteekö sähköpostia vai tulosteita.

 

Ja Henkilön kautta olisi sujuvaa, jos suoraan näkyisi kohdistuuko tälle sidoksella maksulajeja, vai onko vaan "lisähenkilö".

tekijä Riitta Peltoniemi (Päivitetty ‎22-12-2020 14:50 tekijä Riitta Peltoniemi VISMA )

Hei,

 

Kiitos kysymyksistä.

 

Valitettavasti henkilötietojen massamuutos ei ole tällä hetkellä mahdollista.

 

Sidoksen merkitseminen passiiviseksi/aktiiviiseksi voidaan hoitaa myös tallentamalla henkilölle voimassaolon päättymispäivä silloin kun sidos halutaan passivoida.

 

Sidokselta tai muusta kiinteistöhallinnan rekisteristä toiseen siirtymiseen, lähetysryhmien näkymiseen sidoksella sekä maksulajien näkymiseen suoraan henkilön sidokselta tulee parannuksia nykyiseen verrattuna kunhan sidosrekisterin tiedot saadaan siirrettyä Fivaldin web-puolelle.  

 

Toteutetuista kehitystöistä voi lukea päivityksen yhteydessä julkaistavalta päivitystiedotteelta. Päivitystiedotteet löytyvät Visma Communityn Käyttövinkit-välilehdeltä.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.