Minun alueeni
Apu

Isännöitsijäntodistusta tulostettaessa tulee virheilmoitus "REP-2103: Sarake ’CF_LISAT_YHT’..."

tekijä Jenni Syrjämäki (Päivitetty ‎15-03-2022 11:33 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )

Yritän tulostaa Fivaldista isännöitsijäntodistusta. Miksei sen avaaminen onnistu, vaan saan virheilmoituksen "REP-2103: Sarake ’CF_LISAT_YHT’: PL/SQL-kaava on palauttanut virheellisen arvon tai ei mitään arvoa"?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Jenni Syrjämäki
VISMA

tekijä Jenni Syrjämäki (Päivitetty ‎15-03-2022 11:34 tekijä Jenni Syrjämäki VISMA )

Ilmoitus viittaa siihen, että isännöitsijäntodistuksen Lisätietoa-kentässä on liikaa tietoa. Lisätieto-kenttien merkkien maksimiyhteismäärä on 4000 merkkiä (sis. välilyönnit ja rivinvaihdot).

 

Kokeile lyhentää tekstiä ja tulosta raportti sen jälkeen uudelleen. Fivaldi webin puolella (Kiinteistöhallinta | Kiinteistöhallinnan asetukset | Taloyhtiön perustiedot | Lisätiedot) ohjelma ilmoittaa, mikäli sallittu yhteismerkkimäärä kentissä ylittyy, eli kyseisiin kenttiin kannattaa lisätä tiedot webissä Sovellusikkunan sijaan.

 

Vinkki: Tarvittaessa isännöitsijäntodistuksen voi myös tulostaa Fivaldista RTF-muodossa ja lisätä halutun tekstin manuaalisesti raportille esim. Wordissa. Jos tekstiä haluaa lisätä huomattavasti enemmän kuin 4000 merkkiä, on paras vaihtoehto kuitenkin erillisen liitteen käyttäminen.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.