Minun alueeni
Apu
Mikko Ahonen
VISMA

Kaksivaiheinen tunnistautuminen yhteyden muodostaminen toiseen laitteeseen

tekijä Mikko Ahonen

Minulla on jo käytössäni kaksivaiheinen tunnistautuminen Visma Connect tunnuksellani, mutta haluan lisätä yhteyden käyttöön myös toiseen laitteeseeni. Miten toimin?

1 VASTAUS1
Accepted solution
Mikko Ahonen
VISMA

tekijä Mikko Ahonen (Päivitetty ‎12-10-2021 10:33 tekijä Mikko Ahonen VISMA )

Mikäli sinulla onjo tunnuksella käytössäsi kaksivaiheinen tunnistautuminen voit lisätä yhteyden toiselle laitteellesi Visma Connectin Omat tiedot –välilehdeltä.

 

Connectin omaan tietoihin pääset siirymään esimerkiksi Filvaldin omien tietojen "Muokkaa käyttäjätietoja" -painikkeella:

 

muokkaakäyttäjä.png

 

Laitteen lisäys onnistuu Connectin Omat tiedot –välilehdeltä Authenticator-sovellus kohdan alapuolta ’’Lisää toinen laite’’ – painikkeella:

 

toinenlaite.png

 Uuden laitteen lisäyksessä turvallisuussyistä pyydetään tässä kohtaa antamaan kertaalleen 6-numeroinen koodi Authenticator laitteesta, mikä tunnuksella on jo käytössä. (Huom. Jos aiempi laite ei ole enään käytössä, löydät uuden laitteen lisäykseen aiemman tilalle ohjeistuksen Täältä.)

Kun tämä on onnistuneesti vahvistettu, avautuu ikkuna Kaksivaiheisen vahvistuksen käyttöönotosta ja voit muodostaa yhteyden toiseen laitteeseen QR-koodin tai sen alapuolella näkyvän avaimen avulla.

Tarkemmat tilannekohtaiset ohjeistuksemme Visma Connectiin liittyen löydät Täältä.

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.