Minun alueeni
Apu
Mikko Ahonen
VISMA

Kaksivaiheisen vahvistuksen tunnusluku tekstiviestinä matkapuhelimeen

tekijä Mikko Ahonen

Haluan lisätä mahdollisuuden vastaanottaa Authenticatorin lisäksi 6-numeroisia koodeja tekstiviestinä puhelimeeni, joita voin käyttää kirjautuessani kun ohjelma pyytää Authenticator -sovelluksesta koodia.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Mikko Ahonen
VISMA

tekijä Mikko Ahonen (Päivitetty ‎16-09-2021 09:20 tekijä Mikko Ahonen VISMA )

Mikäli Visma Connect -käyttäjätunnuksellasi on käytössä kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA), voidaan Connect käyttäjätunnuksen omissa tiedoissa määrittää 2FA-varmistuksen tunnusluku lähetettäväksi tekstiviestinä matkapuhelimeesi joka tunnukselle on rekisteröity. (Huom. Mikäli matkapuhelinnumeroa ei ole vielä lisätty, numero on mahdollista lisätä ”Lisää puhelinnumero” -optiolla Visma Connectin asetuksista.)  

Miten pääset Visma Connectin asetuksiin:

Fivaldin oikeasta ylänurkasta avaamalla ”Omat tiedot” -välilehden, voit täältä löytyvällä ”Muokkaa käyttäjätietoja” -painikkeella siirtyä Visma Connectin asetuksiin tunnukseesi liittyen.

Tekstiviestien aktivoimiseksi napsauta linkkiä ” Ota tekstiviesti käyttöön kaikilla rekisteröidyillä laitteilla”:
Tekstiviestikäyttöön.png

 Syötä avautuvaan kenttään käyttäjätunnuksesi salasana ja paina Jatka-painiketta. Tämän vahvistamisen jälkeen kaikkiin tilille rekisteröityihin matkapuhelinnumeroihin voidaan nyt lähettää tunnusluku tekstiviestinä.

Otettuani vahvistuksen käyttöön puhelinnumerosta, miten käytän koodia?

Napsauta kaksivaiheisen kirjautumisen tunnuslukukyselyruudun linkkiä ”Kokeile toista tapaa”.

Toinentapa.png

 

Napsauta kuvassa näkyvää sinistä aluetta, jolloin tekstiviesti lähetetään ja etsi sen jälkeen ruudulla mainitun puhelimen tekstiviesteistä oikea tunnusluku:

numerosta.png
Syötä tekstiviestinä lähetetty tunnusluku ”anna turvakoodisi” -kenttään ja paina Vahvista -painiketta, jolloin kirjaudut sisään.

6numeroinenkoodi.png

 

Tarkemmat tilannekohtaiset ohjeistuksemme Visma Connectiin liittyen löydät Täältä.Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.