Minun alueeni
Apu

Kassamaksut

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎20-09-2017 08:10 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Miten teen kassamaksun Fivaldissa?

3 VASTAUSTA3
IlonaÄ
CONTRIBUTOR ***

tekijä IlonaÄ

Hei,

miten voi perustaa kassamaksujen tositelajin, jos ei ole käytössä kirjanpito-osiota mutta ostoreskontra?

Accepted solution
Ainomari Karhu
VISMA

tekijä Ainomari Karhu (Päivitetty ‎12-09-2017 13:31 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Liitteenä Kassamaksut-käsikirja (PDF viestin alhaalla).

 

Huomioitavaa:
Kassamaksujen tekijällä tulee olla Kassamaksut-oikeus, joka annetaan Palvelunhallinnassa. Kassamaksun tositelaji otetaan käyttöön Ostoreskontran Perustiedoissa Tiliöintien perustiedot -välilehdellä. Tositelaji tulee olla Kirjanpito-sovelluksen puolella Tositelajien käyttöönotto -toiminnossa ***Ei käytössä*** -tilassa, jotta tositteen voi aktivoida Ostoreskontran puolella käyttöön. Asiaa käsitellään tarkemmin Kassamaksut-käsikirjassa.

 

Ohje kassamaksun suorituksen ja tiliöinnin muokkaamisesta:

Jos laskusta on poistettu suorituksen kuittaus, laskun pystyy tiliöimään uudelleen Laskujen syöttö -välilehdellä. Maksujen syöttö -välilehdelle kassamaksu ei tule näkyviin.

Kun olet muuttanut laskun tiliöintiä, voit tehdä laskusta maksatuksen niin, että valitset ostoreskontran maksatuksessa pankkiyhteydeksi ulkopuolisen pankkiyhteyden ja muodostat siitä tiedoston. Kun aineisto on tiedosto luotu -tilassa, voit hyväksyä sen hiiren oikealla hyväksytyksi.

 

Ohje kassamaksun poistamisesta:

Kassamaksut saa poistettua ennen kun ne on maksettu. Jos kassamaksu on maksettu, ​sitä ei voi poistaa, ennen kun kassamaksun suoritustosite on poistettu. Kun suoritustosite on poistettu Tiliote-välilehdellä, hae kassamaksu aktiiviseksi laskujen syöttö välilehdellä, jolloin voit poistaa kassamaksun vasemmassa laidassa olevan ”P” painikkeen kautta.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

saako kassamaksulle lisättyä liitetiedoston?

 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.