Käyttäjätunnus on lukittu, mitä teen?

tekijä Niklas Merikallio (Päivitetty ‎11-09-2017 10:06 tekijä Niklas Merikallio VISMA )

Käyttäjätunnus on lukittu, mitä teen? Miten pääkäyttäjä voi vaihtaa salasanan jos se on unohtunut?

2 VASTAUSTA2
Accepted solution
Niklas Merikallio
VISMA

tekijä Niklas Merikallio

Lukituksen poistaminen

Yrityksen pääkäyttäjä voi avata lukitun käyttäjätunnuksen Palvelunhallinnassa.

Palvelunhallinta | Käyttäjät | valitse lukittu käyttäjätunnus | täppää pois “Käyttäjä lukittu”.

Salasanan vaihto

Jos salasana on unohtunut, pääkäyttäjä voi vaihtaa salasanan palvelunhallinnasta kohdasta “Vaihda salasana”. Täppää myös kohta “Salasana vaihdettava”, jotta käyttäjä voi vaihtaa pääkäyttäjän antaman salasanan joksikin muuksi.

Jonna Isomaa
VISMA

Kesäkuun 2020 päivityksen jälkeen käyttäjillä on mahdollisuus alkaa käyttää Visma Connect -käyttäjätunnuksia Fivaldin sisäänkirjautumiseen. Tämän muutoksen tiimoilta myös salasanan vaihtamisen tapa muuttuu.

 

Sen jälkeen siis kun pääkäyttäjä on muuntanut käyttäjän tunnuksen Visma Connect -tunnukseksi, ei Fivaldin Palvelunhallinnassa kyseisen käyttäjän omien tietojen muuttaminen ole enää mahdollista. Visma Connect -käyttäjätunnuksen omien tietojen kuten sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron muuttaminen sekä salasanan vaihtaminen tehdään siis jatkossa Visma Connectissa. Sähköpostiosoite ja puhelinnumero vaihdetaan Visma Connect-alueella Omat tiedot kohdassa ja salasanan vaihto tapahtuu käyttäjän toimesta suoraan kirjautumissivulta ”Unohtunut salasana”-linkistä, jolloin vaihtolinkki lähetetään käyttäjän sähköpostiin.

 

Kaikki Visma Connect -käyttöoppaat ja -videot löytyvät tästä linkistä.