Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

Korkolaskun muodostus Fivaldissa

tekijä Anonymous

Haluaisin muodostaa korkolaskun asiakkaalle viimeisimmästä myöhässä maksetusta laskusta. Miten tämä onnistuu? Löydän kyllä ohjeet miten korkolasku yleensäkin muodostetaan, mutta kun teen ohjeiden mukaan niin ohjelma vetää yhteen kaikki vuosien varrella tehdyt laskut ja niistä tulleet korot. Eikö ohjelmassa saa mitenkään rajattua miltä ajalta tai mistä laskuista korkolaskun haluaa muodostettavan? 

7 VASTAUSTA7
Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei, onpa älytöntä, että kaikki laskut tulevat mukaan korkolaskutukseen. Meillä on mieletön määrä asiakkaita ja laskuja, joille ei koskaan ole tehty korkolaskuja. Koittakaapa saada tähän joku parannus, että voi valita laskut esim. vuoden alusta, eikä tarvitse klikata jokaista laskua erikseen "ei-aktiiviseksi"

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Mikäli halutaan käynnistää korkolaskutusajo ainoastaan tietyn asiakkaan osalta, niin valitaan ko. yritystunnus Muodostetaan korkolaskut -ikkunassa. Muussa tapauksessa ajo ajetaan kaikkien asiakkaiden osalta.

 

Tällä hetkellä korkolaskutus toimii juurikin niin, että tulee käydä täppäämässä mikäli ei halua jotakin laskua mukaan korkolaskutukseen. Tämä tehdään Myyntireskontra | ylävalikosta Myyntireskontra | Perustiedot > Tiliote -välilehti.  Tuplaklikkaa ko. laskun eräpäivä -kohtaa, avautuu laskun tiedot -ikkuna. Mikäli ei haluta ko. laskua mukaan korkolaskutukseen, niin tulee ottaa pois täppä kohdasta "Lasku mukana korkolaskutuksessa".

 

Vien antamasi palautteen/kehitysehdotuksen kehitysideapankkiin, jossa olevia ideoita tuotekehityksemme voi käyttää hyväksi tulevien versioiden suunnittelussa.

 

 

 

 

 

 

 

Niina Lýra
CONTRIBUTOR ***

tekijä Niina Lýra

Onko vastaavaa toimintoa olemassa kiinteistöhallinnan puolella?

Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma

Hei Niina, Vuokrareskontran käsikirjassa kappaleessa 2 on käsitelty viivästyskorkoja ja muun muassa viivästyskorkojen poistoa. Käsikirja löytyy täältä

Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma

Hei,

 

Korkolaskua ei ikävä kyllä pysty ajamaan laskukohtaisesti vaan ainoastaan asiakaskohtaisesti ja tämä huomioi myös vanhemmat laskut. Mikäli et halua laskuttaa kaikkia laskuja, niin voit käydä poistamassa valinnan "Lasku mukana korkolaskutuksessa" niiltä laskuilta mille korkolaskua ei haluta ajaa.

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Ok. Voitko laittaa ihan askel askeleelta ohjeet miten tämä tehdään. Eli mistä valitaan nämä mukaan otettavat tai pois jätettävät laskut. 

Henrik Luoma
VISMA

tekijä Henrik Luoma

Hei, jos tuplaklikkaat laskua päivämäärän kohdasta Myyntireskontrassa Tiliote-välilehdellä, niin saat otettua valinnan pois. On hyvä huomioida, että kaikki laskut pitää käydä yksitellen läpi.

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.