Minun alueeni
Apu

Kuinka luon tai poistan automaattisen raporttiajon?

tekijä Niklas Merikallio

Sain luotua yhden raportti ajon joka ei ole automaattinen. Mutta en saa sitä mistään pois. Toisaalta mistä voin luoda automaattisen raportti ajon kuten arkiston avaaminen on luonut mutta eri asetuksilla. Siten että kaikki asetukset jäisi muistiin eikä niitä tarvitse tulostus vaiheessa valita tai muunnella.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Niklas Merikallio
VISMA

tekijä Niklas Merikallio (Päivitetty ‎04-04-2018 08:17 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Hei!

 

Raporttiajot luodaan halutulla raportilla. Eli siirry haluamaasi raporttiin niin kuin olisit tulostamassa raporttia näytölle. Toisin kuin yleensä raporttia tulostetaan täyttämällä tiedot ylhäältä alas, niin raporttiajoa tehdessä aloitetaan alhaalta ja edetään ylöspäin.

 

1. Valitse haluamasi raportti ja valitse kohde. 
2. Aktivoi Tallenna parametrit ja anna Tallennusnimi
3. Muuta Tallennustyyppi-kohtaan automaattinen ja aseta ajoon ja toistoon liittyvät määritykset. 
4. Aseta varsinaiset raportin tulostusmääritykset, eli aseta haluamasi oletusmääritykset raportin tulostusmääritysten yläosan kenttiin.

 

Huomioithan, että edellä mainitut ohjeet ovat erittäin yksinkertaistettu versio tehtävistä toimenpiteistä. Tarkat valinnat ja määritykset ovat aina raportti- ja tarvekohtaisia.

 

Ohjelman ja käyttäjän tekemiä raporttiajoja hallinnoidaan Fivaldi WEB:n oikeassa yläkulmassa näkyvän rataskuvakkeen kautta: 

 

ScreenHunter_847 Dec. 23 10.13.jpg

Täältä löytyy myös raporttiajon poistopainike:

ScreenHunter_848 Dec. 23 10.15.jpg

  

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.