Minun alueeni
Apu

Kuinka saan luotua työnantajasuorituksista ostolaskun ostolaskujen kierrätykseen?

tekijä Riitta Peltoniemi (Päivitetty ‎03-11-2021 11:16 tekijä Riitta Peltoniemi VISMA )

Kuinka saan luotua työnantajasuorituksista ostolaskun ostolaskujen kierrätykseen? Miksi TAS-maksuista ei muodostu ostolaskua? Miksi erillisilmoituksen massalähetyksen kautta luodulta ostolaskulta puuttuu ostolaskun liite?  

1 VASTAUS1
Accepted solution
Riitta Peltoniemi
VISMA

tekijä Riitta Peltoniemi (Päivitetty ‎03-11-2021 12:00 tekijä Riitta Peltoniemi VISMA )

Työnantajasuorituksista voidaan luoda ostolasku ostolaskujen kierrätykseen joko erillisilmoituksen massalähetys -välilehdellä tai kausiveroilmoitus -ikkunan kautta. Kausiveroilmoitus -ikkunan kautta työnantajasuorituksiin liittyvä ostolasku voidaan luoda ainoastaan ensimmäisestä kausiveroilmoitus versiosta. Sen jälkeen työnantajasuorituksiin liittyvä ostolaskun luonti pitää hoitaa Erillisilmoituksen massalähetys -välilehdellä.

 

Mikäli työnantajasuoritukset eivät nouse maksettavaan summaan niin tarkista, että tässä postauksessa mainitut tiedot ovat kunnossa. Tarkista myös, että kausiveroilmoituksen perustiedot ikkunassa on täppä kohdassa "Kausiveroilmoituksen vienti ostolaskujen kierrätykseen -> Kyllä".

 

Mikäli ostolaskussa on mukana ainoastaan työnantajasuoritukset niin ostolasku voidaan luoda aina Erillisilmoituksen massalähetys -välilehdellä. Tähän toimintoon löytyy tarkempi ohjeistus tästä käsikirjasta (kohta 8.6.1).

 

Jos ostolaskun liite puuttuu ostolaskulta niin tarkista palvelunhallinnasta, että käyttäjätunnuksella on käyttöoikeudet Työntantajasuoritukset (Tulorekisteri) -raporttiin.

Työnantajasuoritukset.png

 

             

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.