Minun alueeni
Apu
Jonna Isomaa
VISMA

Kuinka saan tulostettua kuitin maksusta?

tekijä Jonna Isomaa

Kuinka saan tulostettua kuitin maksusta? Näkyykö kuitissa myös pankin arkistointitunnus?

5 VASTAUSTA5
Accepted solution
Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎29-11-2017 11:21 tekijä Jonna Isomaa VISMA )

Tiliotteen tulosteelle tulee näkyviin myös pankin arkistointitunnus. Kyseinen maksutapahtuma haetaan siis tiliotteista ja tulostetaan painamalla vasemman laidan tulostuspainiketta. 

 

Ostoreskontran maksatuksesta voi myös tulostaa hyväksytyn aineiston, mutta tässä ei näy pankin arkistointitunnusta. Tulosteen saa Ostoreskontan ylävalikosta Ostoreskontra | Maksatus valitsemalla Hyväksytyt ja täppäämällä kyseinen suoritus ja klikkaamalla “Tulosta valitut suoritukset”.

Siiri A
CONTRIBUTOR **

tekijä Siiri A

Palailen tähän vanhaan viestiketjuun.

Onko siis todellakin niin, että Fivaldista ei saa tulostettua arkistointitunnuksellista kuittia? Tiliotteen yksittäisestä tapahtumasta tulee kuitille vaan Fivaldin luoma tunnus, sillä ei ole saajan kannalta mitään merkitystä. Ostoreskontran maksatusnäkymästä saatavalla tulosteellakaan ei ole mitään arvoa, koska arkistointitunnus ei näy. Ei ole kovin tehokasta tulostaa koko tiliotetta saajalle näytettäväksi tai siirtää näyttöprinttejä toimisto-ohjelmilla käsiteltäviksi rajatakseen saajan kannalta tarpeettomat tiedot pois maksutositteelta, kyllä kuitin tulostuksen pitäisi tapahtua vähän helpommin. Onko tähän tulossa ratkaisua?

juha_jansson
CONTRIBUTOR ***

tekijä juha_jansson

Ei koko tiliotetta ole tarvetta tulostaa. Aktivoi halutun rivin tiliotetallennuksessa ja painaa sitä vasemmalla olevaa tulostuspainiketta. Tulostaa ainoastaan valitun tapahtuman. Tuossa olen samaa mieltä, että ostoreskontran aineistosta pitäisi saada "kuittitasoinen" tuloste heti SEPA-palautteen jälkeen.

Siiri A
CONTRIBUTOR **

tekijä Siiri A

Yhden tiliotetapahtuman tulostaminen onnistuu kyllä, tässä ei ollut kyse siitä. Pitäisi saada tulostettua yksi tapahtuma arkistointitunnuksella ja se ei tällä hetkellä taida onnistua.

Jonna Isomaa
VISMA

tekijä Jonna Isomaa (Päivitetty ‎03-11-2021 15:15 tekijä Marjo Vaittinen VISMA )

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Näin tosiaan on, mutta voit aina laittaa meille kehitysehdotusta tulemaan, niin laitetaan asiaa eteenpäin Hymiö Onnellinen

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.