Minun alueeni
Apu
Tiina Reunanen
CONTRIBUTOR ***

Kuitti käteisellä/kortilla maksetusta myyntilaskusta

tekijä Tiina Reunanen

Onko ideaa, miten helpoiten saadaan tulostettua kuitti laskun maksusta, kun asiakas käy myymälässä maksamassa saamansa laskun käteisellä/pankki- tai luottokortilla?

3 VASTAUSTA3

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎13-12-2021 08:46 tekijä Jonna Ailinpieti VISMA )

Hei Tiina!

Tilaustenkäsittelyn käsikirjassa kohdassa 3.9 (s.41) lähtien kerrotaan käteiskuitin tulostuksesta ja käteis/pankkikorttisuorituksen tekemisestä Tilaustenkäsittelyssä.

Kassapisteiden perustamisesta ja asetusten määrittelemisestä kerrotaan Myynnin perustiedot käsikirjassa kohdassa 5.4 sivulta 89 lähtien ja sivulla 99 kerrotaan miten käteismyynnin tiliöintiryhmä perustetaan.

 

Toivottavasti pääset näillä eteenpäin! 🙂 

 

- Inka 

 

Tiina Reunanen
CONTRIBUTOR ***

Juu, nämä osaan kyllä tehdä.

 

Kysymys on siitä, että asiakkaalle on lähetetty lasku, joka on siis hänen myyntireskontrassaan avoimena laskuna. Asiakas sitten kävelee myymälään ja tahtoo maksaa laskun käteisellä tai jollakin kortilla. Tähän Fivaldissa ei taida olla toimintamallia olemassa

tekijä Inka Karlsson (Päivitetty ‎14-06-2018 16:16 tekijä Inka Karlsson VISMA )

Hei Tiina! 

Laskulle voidaan esim. tehdä manuaalisuoritus käteis/pankkikortti/luottokortti -tiliöinnillä Myyntireskontrassa, mutta tästä ei toki saa käteiskuittia tulostettua asiakkaalle. 

Mikäli sellainen tarvitaan, niin vaihtoehdoksi taitaa jäädä se, että tekee alkuperäiselle laskulle hyvityslaskun, kuittaa ne keskenään ja tekee uuden laskun jolle tekee käteissuorituksen josta voi sitten saada kuitin. 

 

- Inka

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.