peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Kumulatiivisten veropäivien määrä ylittyy, mitä teen?

(updated by Mirjami Luostari VISMA ‎11-01-2018 09:16 )

Palkanlaskenta-sovellus antaa ilmoituksen “Kumulatiivisten veropäivien määrä ylittynyt” ja ennakonpidätys muuttuu punaiseksi. Palkansaajalla verokorttitiedoissa yli 364 veropäivää.

3VASTAUSTA3

Viite: Kumulatiivisten veropäivien määrä ylittyy, mitä teen?

(updated by Jonna Isomaa VISMA ‎07-05-2019 09:10 )

Kyseinen ilmoitus tulee A-verokortin kumulatiivisen laskentatavan yhteydessä, koska se on ainoa laskentatapa joka käyttää veropäiviä. Vuodesta 2019 alkaen A-verokorttia ei enää käytetä.

 

Aiemmin ongelma saatiin ohitettu nollaamalla verokortin kumuloinnit Palkansaajat | Verokortit-välilehdellä painamalla Nollaa kumulointiTämän jälkeen kumuloinnit syötettiin käsin oikeilla veropäivillä Tallenna alkuarvot -painikkeen avulla.

 

Tiedoksi: yleensä tämä johtuu siitä, että palkkavuoden aikana on tehty lisäpalkkakausia, joissa veropäiviä ei ole laitettu nolliksi.

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Viite: Kumulatiivisten veropäivien määrä ylittyy, mitä teen?

Tiedoksi: yleensä tämä johtuu siitä, että palkkavuoden aikana on tehty lisäpalkkakausia,joissa veropäiviä ei ole laitettu nolliksi.

 

Jatkokysymykseni on: miten lisäpalkkakausien veropäivät nollataan?

T:Mirja

Highlighted

Vastaus: Viite: Kumulatiivisten veropäivien määrä ylittyy, mitä teen?

Hei!

 

Veropäivät voi nollata palkkakauden tiedoissa. Tätä em. ilmoitusta ei tosin pitäisi enää tulla, koska verokortin A-vaihtoehto ei ole enää käytössä.