Minun alueeni
Apu

Kun yritän mennä tiliotteiden tiliöintiin, tulee oheinen virheilmoitus: FRM-92101: Virhe Forms-palve

tekijä Inkeri Mansikka-aho

Kun yritän mennä tiliotteiden tiliöintiin, tulee oheinen virheilmoitus: FRM-92101: Virhe Forms-palvelimen käynnistyksessä. Tämän syynä on ehkä virheellinen kokoonpano. Katso lisätietoja Web-palvelimen lokitiedostosta.

1 VASTAUS1
Accepted solution
Inkeri Mansikka-aho
VISMA

tekijä Inkeri Mansikka-aho (Päivitetty ‎27-07-2018 10:41 tekijä Ainomari Karhu VISMA )

Kyseinen virheilmoitus ilmaantuu satunnaisesti yksittäisissä yrityspaikoissa yksittäisille käyttäjille ja estää pääsyn tiliotteiden tiliöintiin. 

 

Voit kokeilla seuraavaa päästäksesi tilanteessa eteenpäin:

Sovellusikkuna | Kirjanpito | Tositteiden selailu | valitse Tiliote-tositelaji | etsi viimeisin tiliöity tiliote ja valitse "Näytä tiliote". Jos ohjelma avaa tiliotteen, poistu uudelleen ikkunasta ja yritä uudelleen tiliotteiden tiliöintiin. Mikäli tämä ei toimi, kokeile mennä vielä vielä vanhemmalle tiliotteelle ja toista.

 

Mikäli ongelmaa ei pääse ohittamaan vanhojen tiliotteiden kautta, käyttäjän todennäköisesti täytyy odottaa tilanteen laukeamista itsestään. Yleensä virhetilanne poistuu kyseisillä käyttäjillä itsestään viimeistään seuraavan uuden tiliotteen noudon yhteydessä. Ongelma on tuotekehityksemme tiedossa, ja sen selvitys työn alla. 

 

Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.