peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään Sinulla ei ole yhtään suosikkia valittuna.
Apu

Kun yritän mennä tiliotteiden tiliöintiin, tulee oheinen virheilmoitus: FRM-92101: Virhe Forms-palve

Kun yritän mennä tiliotteiden tiliöintiin, tulee oheinen virheilmoitus: FRM-92101: Virhe Forms-palvelimen käynnistyksessä. Tämän syynä on ehkä virheellinen kokoonpano. Katso lisätietoja Web-palvelimen lokitiedostosta.

1VASTAUS1
Highlighted

Vastaus: Kun yritän mennä tiliotteiden tiliöintiin, tulee oheinen virheilmoitus: FRM-92101: Virhe Fo

(updated by Ainomari Sillanpää VISMA ‎27-07-2018 10:41 )

Kyseinen virheilmoitus ilmaantuu satunnaisesti yksittäisissä yrityspaikoissa yksittäisille käyttäjille ja estää pääsyn tiliotteiden tiliöintiin. 

 

Voit kokeilla seuraavaa päästäksesi tilanteessa eteenpäin:

Sovellusikkuna | Kirjanpito | Tositteiden selailu | valitse Tiliote-tositelaji | etsi viimeisin tiliöity tiliote ja valitse "Näytä tiliote". Jos ohjelma avaa tiliotteen, poistu uudelleen ikkunasta ja yritä uudelleen tiliotteiden tiliöintiin. Mikäli tämä ei toimi, kokeile mennä vielä vielä vanhemmalle tiliotteelle ja toista.

 

Mikäli ongelmaa ei pääse ohittamaan vanhojen tiliotteiden kautta, käyttäjän todennäköisesti täytyy odottaa tilanteen laukeamista itsestään. Yleensä virhetilanne poistuu kyseisillä käyttäjillä itsestään viimeistään seuraavan uuden tiliotteen noudon yhteydessä. Ongelma on tuotekehityksemme tiedossa, ja sen selvitys työn alla.