peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Laskut sähköpostitse rahoitukseen Laskujen välitys-toiminnon avulla

Hei!

Asiakkaani rahoitusyhtiö ei huoli rahoitettavia laskuja verkkolaskuina joten ne lähetetään sähköpostitse Laskujen välitys -toiminnolla. Tulosta valitut -painikkeesta aukeaa ikkuna, josta voi valita kohteeksi sähköpostin, kirjoittaa halutun sähköpostiosoitteen ja lähettää postin.

 

Asiakkaani haluaisi seurata mitkä laskut hän on lähettänyt rahoitukseen. Mistä se onnistuisi helpoiten? Viestijonosta hän näkee milloin sähköposti on siirtynyt postitusjonoon muttei viestin sisältöä. Testaukseni mukaan sähköpostia ei voi lähettää kahteen osoitteeseen.

4VASTAUSTA4
Highlighted

Vastaus: Laskut sähköpostitse rahoitukseen Laskujen välitys-toiminnon avulla

(updated by Inkeri Mansikka-aho VISMA ‎18-03-2020 10:13 )

Hei Päivi!

 

Kiitos viestistäsi. Valitettavasti ei ole mahdollista seurata erikseen, että mitkä laskut ovat lähteneet sähköpostitse asiakkaan rahoitusyhtiöön.

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Laskut sähköpostitse rahoitukseen Laskujen välitys-toiminnon avulla

Hei!

Miksi välityserän Tulosta valitut -toiminossa sähköpostia ei voi lähettää kahteen sähköpostiosoitteeseen?

 

Tieto asiakkaan Fivaldin kautta rahoitukseen lähettämistä laskuista on olennainen. Se että sähköpostilähetys ei ole automatisoitu lisää inhimillisen virheen mahdollisuutta. Tilannetta ei helpota että Laskujen välityksen Välityserät-välilehdellä ei ole yksilöivää tietoa laskusta.

 

Ohjeistin asiakkaalle että hän valitsisi Tulostus-ikkunasta Kohteeksi Näyttö ja Sähköposti. Näyttöön aukeavan laskunipun hän voisi tallentaa koneelleen tai lähettää sen pdf-lukijan kautta omaan sähköpostiinsa. Se vain on minusta turhan mutkikasta.

Highlighted

Vastaus: Laskut sähköpostitse rahoitukseen Laskujen välitys-toiminnon avulla

Hei,

 

Lähetyserä voidaan lähettää yhdellä lähetyskerralla vain yhteen sähköpostiosoitteeseen. Mikäli sama lähetyserä halutaan lähettää useampaan sähköpostiosoitteeseen niin se onnistuu siten, että alla olevat toimenpiteet tehdään jokaiselle eri sähköpostilla lähtevälle aineistolle.  

 

Laskujen lähetys sähköpostilla onnistuu kun valitaan ensin ko. lähetyserä Välityserä -välilehdeltä ja painamalla "Tulosta valitut" -painiketta. Laskut lähtevät määrättyyn sähköpostiosoitteeseen laittamalla täppä päälle kohtaan "Sähköposti" ja tallentamalla Vastaanottajan sähköpostiosoite sekä sähköpostin otsikko -tieto Aihe -kenttään.

Untitled.png

Painamalla "Tulosta /lähetä" -painiketta sähköpostiviesti siirtyy suoraan Viestijonoon, mistä voidaan käydä tarkistamassa lähetyksen onnistumista.

 

Voit tarkistaa tiettyyn lähetyserään sisältyvät laskut kun valitset ensin Välityserä -välilehdellä sen lähetyserän mitä haluat tarkemmin tarkastella ja siirryt sen jälkeen Erän laskut -välilehdelle.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Laskut sähköpostitse rahoitukseen Laskujen välitys-toiminnon avulla

Kun lähetän laskun laittamalla ruksin kohtaan sähköposti, saa asiakas saman laskun sähköpostiinsa kahdesti. Miksihän näin tapahtuu?