peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Katja6
CONTRIBUTOR *

Lisävapaat Fivaldin lomapalkkavarauksessa

tekijä Katja6

Hei,

 

Miten lisävapaat tulee rakentaa henkilön kertymiin ja kuinka ne saadaan linkitettyä lomapalkkavaraukselle niin, että siitä menee vain sairausvakuutusmaksu?

 

Olen jo perustanut maksavan palkkalajin lisävapaalle, mutta varaukselle liittäminen ja kertymien päivitys on vielä epäselvää.

1 VASTAUS1
Mikko Ahonen
VISMA

tekijä Mikko Ahonen

Hei Katja,

Lisälomapäivistä kannattaa tehdä oma palkkalaji ja oma kertymä. Tässä postauksessa on käyty jonkin verran asiaa läpi, mutta tämän osalta tässä on käyty vain tuohon tulolajiin liittyen asetuksia ja ne kannattaa toki vielä tarkistaa onko lähtökohtaisesti oikein, koska kyseessä ei ole meidän tekemä aloitus ja varmistettu tilanne, ilmoitetaanko ne nimenomaan näin. 

Lisävapaapäivien lomapalkkavaraukseen liittyvät määrittelyt kannattaa läpikäydä yhdessä konsulttimme kanssa, koska siihen emme pysty antamaan mitään yleispätevää ohjetta. 

Mikäli tarvitset apua asetusten tekemiseen ja käyttöönottoon, niin suosittelen, että tilaat tähän aiheeseen liittyen konsultointia, koska lomapalkkoihin liittyen on kuitenkin tärkeää katsoa koko ketju läpi, koska laskentatapoja on useampia ja vaikutukset jaksotuksiin ym. tulee huomioida. Voit tehdä etäkonsultointitilauksen kätevästi suoraan palvelutilauslomakkeemme kautta

- Mikko / Visma Sovellustuki